Best Koogeek Light Strip este o bandă LED cu suport Apple HomeKit și control via Wi-Fi; Se găsește în oferta Cafago

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 641 ori
<b>Best Koogeek Light Strip este o bandă LED cu suport Apple HomeKit și control via Wi-Fi; Se găsește în oferta Cafago</b>În cazul în care vreți să vă transformați camera într-un mod inedit, astăzi vă propunem banda LED Best Koogeek Light Strip, produs cu 60 LED multicolore care suportă control via Wi-Fi și totodată integrare cu platforma Apple HomeKit

O nouă ofertă specială poposește astăzi din partea celor de la Cafago.com care ne propun achiziția unui produs pentru casa noastră inteligentă. Se numește Best Koogeek LED Light Strip și avem de-a face cu o bandă LED de 2 metri ce dispune de 16 milioane de culori și de câteva funcții atractive pe care le descoperiți în rândurile de mai jos. Pe final aflați și cum puteți beneficia de o reducere!

Best Koogeek LED Light Stripe

Ei bine, această bandă LED vine echipată cu 60 LED-uri 5050 SMD care pe hârtie sunt capabile să ofere o luminozitate de 500 lumens și care au o durată de viață de 25.000 ore. Se promite un consum redus de energie și mi se pare tare interesant faptul că pentru fiecare culoare se poate alege nivelul de luminozitate în funcție de preferințe. 

Best Koogeek LED Light Stripe

Iluminarea poate fi controlată Wi-Fi prin intermediul aplicației Koogeek Home de pe Android sau iOS, software ce permite aprinderea/stingerea luminilor, schimbarea culorilor, reglarea luminozității, crearea de programe pentru aprindere și stingere, ba chiar și crearea de scene. 

Best Koogeek LED Light Stripe

La fel de interesant este și suportul Apple HomeKit ce permite controlul benzii LED direct de pe un device iOS, existând posibilitatea de a aprinde luminile folosind comenzi vocale prin intermediul asistentului Siri. Dacă veți folosi codul promoțional L1SL în secțiunea de comandă de pe Cafago.com puteți achiziționa această bandă LED la prețul de 27.49 euro, oferta fiind valabilă până la data de 13 mai!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×