Evan Blass reconfirmă ce știam deja: Galaxy Note 9 este cunoscut la nivel intern sub numele "Crown"

1.234 ori
<b>Evan Blass reconfirmă ce știam deja: Galaxy Note 9 este cunoscut la nivel intern sub numele "Crown"</b>Pe final de săptămână mai bifăm un leak asociat lui Samsung Galaxy Note 9, fiind vorba despre o reconfirmare a numelui de cod purtat de acest phablet. Evan Blass este cel care reconfirmă informația pe care o aflam inițial prin noiembrie anul

Finalul săptămânii ne aduce un nou leak pentru Samsung Galaxy Note 9, fiind vorba despre o reconfirmare a numelui de cod purtat de către acest phablet. Inițial undeva prin noiembrie anul trecut aflam că terminalul este cunoscut la nivel intern sub denumirea "Crown", iar acum și celebrul leaker Evan Blass confirmă acest detaliu, cât și faptul că numărul de serie este SM-N960U.

Note 9

Din ultimele informații ajunse online, s-ar părea că noul terminal din seria Note va oferi câteva upgrade-uri interesante precum o creștere în diagonală și o baterie mai generoasă decât a actualului model. Astfel, se va aduce un ecran de 6.4 inch, respectiv o baterie de 4000 mAh.

Procesorul ales va fi un Snapdragon 845 și am putea primi la bord până la 8 GB RAM și maxim 256 GB de stocare flash. Cel mai probabil se va păstra setup-ul foto de pe Galaxy S9+ și marele plus va fi reprezentat de către stylus-ul S-Pen. Se zvonește acum o lansare mai timpurie în iulie, dar personal cred că Samsung va programa acest eveniment de debut undeva la mijloc de august precum a procedat și cu modelele Note anterioare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×