B10 Wi-Fi este o sonerie video inteligentă cu senzor infraroșu și microfon; Disponibilă acum pe GearBest

1.208 ori
<b>B10 Wi-Fi este o sonerie video inteligentă cu senzor infraroșu și microfon; Disponibilă acum pe GearBest</b>În cazul în care vă aflați într-un proces de digitalizare a căminului vostru puteți începe din exterior cu implementarea de soluții smart. Un punct de start poate fi această sonerie video inteligentă pe care retailerul chinez GearBest.com o vinde

Dacă v-ați propus ca în acest să vă transformați casa într-una inteligentă trebuie să începeți de la exterior, mai precis de la ușă acolo unde s-ar potrivit de minune o sonerie video inteligent. Un asemenea dispozitiv ne este propus astăzi de către retailerul chinez GearBest.com, produs despre care aflați mai multe din rândurile de mai jos.

Sonerie inteligenta

Ei bine, ce aflăm din start este că această sonerie inteligentă are parte de o instalare foarte simplă ce nu necesită cunoștiințe speciale, semn că oricine o poate face. Soneria dispune de o cameră video ce transmite în 720p@30fps și la un unghi de 170 grade, iar conectivitatea dintre dispozitiv și smartphone se face printr-o conexiune Wi-Fi.

Sonerie inteligenta

Are și senzori infraroșu pentru timp de noapte, dar și alte moduri precum compensare lumină, ajustare nivel luminozitate, sau mișcare rapidă. Un microfon este inclus la bord pentru comunicarea cu persoana de la ușă într-un sistem de tip interfon și tot la interior avem 2 baterii 18650 care asigură o autonomie cuprinsă între 6 și 8 luni. 

Prețul afișat de către GearBest.com pentru acest produs este de 69.99 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×