Apple primeşte brevete pentru multiple tipuri de conectori inteligenţi noi

687 ori
<b>Apple primeşte brevete pentru multiple tipuri de conectori inteligenţi noi</b>De curând cei de la Apple au mai primit o serie de noi brevete, de această dată fiind vorba despre aplicații ce fac referire la multiple tipuri de conectori inteligenți. În schițele asociate acestor brevete descoperim conectori relativ ciudați

Încă o săptămână şi încă o serie de brevete acordate celor de la Apple, de această dată având de-a face cu conectori inteligenţi de nouă generaţie. Biroul SUA de Brevete şi Trademark-uri le-a acordat celor de la Apple 57 de noi brevete şi cele mai interesante sunt analizate de noi mai jos.

Brevet Apple

În special conectorii inteligenţi ne interesează pe noi, mai ales că schiţele îi prezintă ca fiind destul de inediţi. Apple menţionează în documente că doreşte să îmbunătăţească funcţionalitatea unui terminal electronic portabil şi ca atare e nevoie şi de noi modalităţi de a configura un accesoriu. Numeroase accesorii sunt menţionate drept unele capabile să îmbunătăţească funcţiile unui device, fie că e laptop, tabletă, smartphone.

Brevet Apple

Noii conectori aduc ca extra-uri magnetismul şi posibilitatea de a face transfer de date şi energie cu device-ul. Contactele ascunse ale mecanismului sunt activate prin magnetism. Apple a primit brevetul şi pentru celebrul Smart Connector de pe iPad Pro, cel care permitea conexiunea la o tastatură şi alte accesorii de gen. A trecut ceva vreme de când există iPad Pro cu Smart Connector (noiembrie 2015) şi iată că Apple de abia acum a primit brevetul.

E bizar că vedem aici un alt design şi amplasare pentru conector faţă de cel din realitate. În altă ordine de idei avem schiţe cu modul în care ar putea arăta un viitor conector magnetic pe iPhone. Vedem unul cu contacte ieşite în relief pe mufă, cu port generos şi nu pot să nu îmi amintesc şi de acea versiune de Lightning care sigila mufa contra apei la un moment dat.

Să fi venit momentul pentru un urmaş al lui Lightning după 6 ani de existenţă? Speram sa vedem si viteze mai mari de transferuri si cabluri Lightning mai rezistente la uzură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×