Cafago are la vânzare o cameră video de supraveghere spion ce costă doar 33.61 euro

1.281 ori
<b>Cafago are la vânzare o cameră video de supraveghere spion ce costă doar 33.61 euro</b>Pe piață există numeroase camere video de supraveghere ce adoptă look-uri diferite, dar o cameră ascunsă într-un ceas alarmă clar nu ați mai văzut până acum. Ei bine fix asta vinde în aceste zile retailerul chinez Cafago pentru o sumă tare

Chinezii ne uimesc prin produsele aduse pe piață și acest ceas alarmă care pare banal la prima vedere, face mai mult decât să ne trezează în zorii dimineții. Așa cum ați aflat încă din titlu, dispozitivul are integrată o cameră video de supraveghere - modalitate prin care veți putea supraveghea ce se întâmplă la interiorul casei sau apartamentului vostru în timp real folosind o aplicație dedicată pe smartphone.

Camera video spion

Vine echipată cu un senzor capabil de captură video Full HD la 25 fps și cu lentile wide la 140 grade pentru a vedea din orice unghi ce se petrece în camera unde se află plasat ceasul-alarmă. Are și un microfon integrat, dar și o funcție specială ce va detecta mișcarea din jur și va trimite instant o alertă către smartphone-ul utilizatorului.

Toate materialele video captate sunt păstrate pe cardul microSD și produsul vine la pachet cu o baterie integrată, cât și cu un cablu de alimentare. Mai sus aveți un clip oficial de prezentare realizat de către retailerul Cafago, cel care vinde ceas-ul alarmă la prețul de doar 33.61 euro până pe data de 2 martie dacă folosiți codul promoțional L1402EU în secțiune de comandă.

 
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×