MF-IP510 este o mini cameră video de supraveghere ce filmează FHD; Costă sub 20 euro pe Cafago.com

990 ori
<b>MF-IP510 este o mini cameră video de supraveghere ce filmează FHD; Costă sub 20 euro pe Cafago.com</b>În majoritatea cazurilor în care se dorește echiparea locuinței cu numeroase camere video de supraveghere se ajunge la sume cu adevărat uriașe deși nu este neapărat cazul. Astăzi vă prezentăm o cameră video compactă pentru care nu veți scoate

În cazul în care urmăriți achiziția unor camere video de supraveghere pentru interiorul locuinței ați nimerit la fix, asta pentru că retailerul chinez Cafago.com ne aduce chiar astăzi o reducere atractivă pentru un asemenea produs. Se numește MF-IP510 și avem de-a face cu o cameră video de supraveghere compactă care în ciuda dimensiunilor sale reușește să ofere o calitate bună pentru captura realizată.

Camera video supraveghere

Poate filma la rezoluție 720P, 960P dar și 1080P la un framerate de 24 fps și dispune de un senzor de imagine CMOS cu lentile wide la 110 grade ce permit astfel observarea unei zone mai mari din camera în care este plasat dispozitivul. Beneficiază și de slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și ni se promite o instalare simplă și rapidă, plus că dimensiunile mici o fac ușor de ascuns în casă.

Camera video supraveghere

MF-IP510 consumă maxim 3W și aduce funcție de filmare pe timp de noapte grație unui număr de 10 LED-uri infraroșu integrate în partea frontală. Produsul de față cântărește numai 49 grame, are un microfon dedicat, senzor de lumină, dar și un difuzor menit pentru alerte.

Camera video supraveghere

Folosind codul promoțional L1837S în secțiunea de comandă de pe Cafago.com aveți posibilitatea de a achiziționa această cameră video de supraveghere pentru suma de doar 17.99 euro. Promoția are loc până pe 18 mai! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×