Camera video de acțiune MGCOOL Explorer acum la precomandă! Costă doar 49.99 dolari și aduce suport pentru captură 4K!

864 ori
<b>Camera video de acțiune MGCOOL Explorer acum la precomandă! Costă doar 49.99 dolari și aduce suport pentru captură 4K!</b>Cei de la MGCOOL au anunțat de curând lansarea a 3 noi camere video de acțiune ce pot filma la rezoluție 4K Ultra HD. Printre acestea se află și modelul Explorer care de astăzi este disponibil la precomandă prin intermediul celor de la GearBest.com

La începutul acestui an cei de la MGCOOL au anunțat lansarea a 3 camere video de acțiune, modele printre care se numără și Explorer. Această cameră este disponibilă de astăzi la precomandă pentru suma de doar 49.99 dolari, preț mai mult decât atractiv ținând cont de funcțiile și dotările pe care le primim la pachet odată cu achiziția produsului de față. 

MGCOOL Explorer

MGCOOL Explorer poate fi considerată o alternativă la soluțiile mult mai scumpe precum GoPro, fiind vorba aici despre o achiziție inspirată pentru cei care nu vor să cheltuiască o gramadă de bani pentru un asemenea produs. Aflați că modelul Explorer vine cu un senzor Sony CMOS de 16 megapixeli și cu un procesor Allwinner V3 la interior.

MGCOOL Explorer

Camera poate filma în forma H.264 la următoarele rezoluții: 4K@15fps, 2K@30fps, 1080p@60fps, respectiv 720p@120fps. Poate fi controlată direct prin intermediul butoanelor dedicate, sau prin intermediul unui smartphone pe baza unei conexiuni WiFi ce oferă o acoperire de până la 10 metri. Există și o carcasă specială waterproof ce permite utilizarea camerei și în apa de până la 30 metri.

Avem slot microSD de până la 64 GB, o baterie de 1050 mAh care oferă 80 minute autonomie în funcție de funcții utilizate și desigur conectivitate WiFi. Puteți afla mai multe detalii despre MGCOOL Explorer de pe site-ul oficial, iar de aici o puteți comanda!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×