MGCOOL va oferi 2 ani garanție pentru camera video de acțiune Explorer ES

729 ori
<b>MGCOOL va oferi 2 ani garanție pentru camera video de acțiune Explorer ES</b>Recent lansată pe piață este și camera video de acțiune MGCOOL Explorer ES, un dispozitiv cu preț de doar 35.99 dolari care sosește la pachet cu o garanție pe o perioadă de 2 ani.  Această cameră oferă suport pentru captură video la rezoluție Full HD

Cel mai nou produs lansat de către MGCOOL este camera video de acțiune Explorer ES, un device perfect de luat în peripeții care nu va face o gaură în bugetul destinat pentru vacanță. Această camera sosește alături și de o garanție pe o perioadă de 2 ani, asta în situația în care majoritatea camerelor video de acțiune precum Xiaomi Yi și GoPro sunt asigurate pe numai 12 luni. 

MGCOOL Explorer ES

Așa cum v-am informat și noi anterior, noua cameră a celor de la MGCOOL vine cu un display de 2 inch, cu procesor Allwinner V3 la pachet și cu suport pentru carduri microSD de până la 64 GB. Avem un mod de compresie H.264 pentru fișierele capturate și un senzor echipat cu lentile wide la 170 grade ce ne vor permite realizarea unor cadre spectaculoase.

MGCOOL Explorer ES

Camera oferă suport pentru captură video Full HD la 60 fps, certificare pentru rezistență la apa de până la 30 metri adâncime și acoperire Wi-Fi pe o distanță de până la 10 metri. La interiorul carcasei avem o baterie de 1050 mAh care promite 80 minute ca filmare continuuă, baterie ce se va încărca complet în mai puțin de 2 ore.

MGCOOL Explorer ES

Mai multe detalii despre camera video de acțiune MGCOOL Explorer ES puteți găsi pe site-ul oficial al producătorului și aflați că în acest moment prețul său este de numai 35.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×