Căști wireless la 3 dolari, soundbar Xiaomi și alte gadget-uri interesante la reducere astăzi pe Lightinthebox!

1.752 ori
<b>Căști wireless la 3 dolari, soundbar Xiaomi și alte gadget-uri interesante la reducere astăzi pe Lightinthebox!</b>Astăzi am adunat pentru voi o listă de 4 gadget-uri și produse interesante pe care le-am găsit în oferta celor de la Lightinthebox, printre acestea numărându-se o pereche de căști wireless la numai 3 dolari, un soundbar de la Xiaomi, dar și

Printre retailerii de origine chineză ce oferă produse foarte interesante la prețuri foarte mici îi avem și pe cei de la Lightinthebox, comerciant care în această perioadă vine cu reduceri atractive la o gamă variată de gadget-uri și produse din zona multimedia, gaming și audio. Noi am ales 4 dintre cele disponibile în promoția actuală a retailerului, fiind vorba despre un soundbar, boxă Bluetooth, căști wireless și un accesoriu de smartphone.

1. Căști wireless la 2.99 dolari

Casti wireless

Cine s-ar fi gândit că o pereche de căști wireless poate ajunge să coste numai 2.99 dolari? Ei bine, fix un asemenea produs are la vânzare Lightinthebox în aceste zile, căști cu design ce amintesc de Apple EarPods și care se vor încărca prin intermediul unui cablu microUSB. Calitatea nu este excepțională la acest preț, dar din recenziile lăsate în pagina produsului reiese că pentru banii plătiți căștile sunt numai bune.

2. Accesoriu controller pentru smartphone

Controller smartphone

Un alt produs interesant pe care îl descoperim în oferta magazinului este acest accesoriu de tip controller pentru gaming ce poate fi instalat pe un smartphone. Sunt un soi de thumbstick-uri pe care le vom plasa în zona superioară a telefonului și astfel evita în a ocupa ecranul cu degetele și pierde din acțiune în cadrul sesiunilor de jocuri rapide precum PUBG. Două asemenea controllere vin în pachet la un preț de 3.59 dolari.

3. Boxă Bluetooth Xiaomi

Boxa

O boxă ce poate fi controlată prin Bluetooth sună tare bine, mai ales una precum cea de față care promite o autonomie de până la 7 ore în regim de playback continuu. Aceasta pe care o vedeți mai sus vine din partea Xiaomi și dispune de conectivitate Bluetooth 4.1 și acoperire de până la 10 metri. Are și microfon integrat pentru apeluri hands-free, baterie de 1200 mAh și putere audio de 5W. Costă 26.99 dolari.

4. Soundbar Xiaomi

Soundbar Xiaomi

De asemenea, pentru cei care vor să îmbunătățească experiența de vizionare a serialelor sau a filmelor de acasă pot opta pentru acest soundbar interesant de la Xiaomi care se vinde pentru suma de doar 78.99 dolari. Soundbar-ul aduce suport DTS, Dolby Digital, Dolby, dar și suport 5.1. Are o putere de 15W și dispune de conectivitate Bluetooth 4.2.

Pentru mai multe gadget-uri și produse multimedia la reduceri puteți accesa site-ul Lightinthebox.com de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×