Un brevet proaspăt primit de Motorola sugerează revenirea seriei RAZR, acum cu ecran pliabil

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.011 ori
<b>Un brevet proaspăt primit de Motorola sugerează revenirea seriei RAZR, acum cu ecran pliabil</b>Numeroși producători de pe piață familiarizează cu ideea unui telefon pliabil, iar în vreme ce companii precum Samsung și Microsoft primesc zeci de brevet de genul, nume precum Motorola de exemplu sunt mai rezervate la capitolul

Am văzut până la ora actuală o gramadă de brevete asociate unor terminale pliabile ale viitorului, iar în vreme ce majoritatea adoptă un design în stilul lui ZTE Axon M, iată că Motorola are o altă idee în minte. Un brevet proaspăt primit de către firma aflată sub conducerea Lenovo ne sugerează că un prim telefon pliabil semnat Moto va adopta un design clamshell și că acesta va face parte din populara serie RAZR.

Brevet Moto RAZR

Ni se prezintă aici abordarea inițială pe care Motorola o va avea în segmentul telefoanelor pliabile și la prima vedere nu pot spune că device-ul arată tocmai rău. Pare a avea aceeași formă cu cea purtată de ultimele modele RAZR, iar de această dată va include la interior un ecran tare generos ce se va îndoi la mijloc atunci când clapeta este închisă.

Brevet Moto RAZR

Brevetul descrie un dispozitiv electronic ce se poate plia și pe baza schițelor observăm și o balama specială a telefonului cu clapetă, dar și margini destul de generoase ale întregului panou frontal. Cum totul este doar la stadiul de desen, aceste elemente se pot schimba pe parcursul procesului de producție în cazul în care se dedice transpunerea în realitate a unui astfel de terminal.

Brevet Moto RAZR

Se remarcă și camera din spate alături de ceea ce pare a fi un scanner de amprente, iar prim schiță din articol ne face și o descriere a componentelor. Va fi interesant de văzut ce capacitate va avea bateria ținând cont de spațiul mic disponibil în zona inferioară, dar poate că Moto pregătește ceva inovator la acest capitol.

Odată cu apariția acestui brevet apare în ecuație și probabilitatea ca Moto să își concentreze toate eforturile în acest moment la dezvoltarea unui telefon pliabil, acesta fiind un potențial motiv al upgrade-ului minor adus de noua serie Moto Z3. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×