Allview Soul X5 este primul telefon Allview cu FunEmoji; Acestea oglindesc personalitatea utilizatorului

730 ori
<b>Allview Soul X5 este primul telefon Allview cu FunEmoji; Acestea oglindesc personalitatea utilizatorului</b>Seria de teasere pentru telefonul Allview Soul X5 continuă și astăzi, moment în care aflăm că noul smartphone al brașovenilor va aduce ceva numit FunEmoji. După cum vă puteți da seama doar după denumire, avem de-a face cu un sistem de

Allview continuă teaserele pentru telefonul Allview Soul X5, de această dată cu informaţii despre funcţionalitatea camerei frontale. Se pare că handsetul va fi capabil să realizeze aşa numitele "FunEmoji", care vor reflecta personalitatea utilizatorului.

Totul se face pe baza camerei frontale, împreună cu inteligenţa artificială a procesorului. Astfel se creează emoji-uri amuzante şi dinamice, inspirate de fața ta. Sunt preluate mişcări, gesturi şi expresii ale feţei şi convertite în emoji. Avem şi un clip de prezentare în care vedem cum un tânăr devine o girafă haioasă prin acest nou sistem. Alte emoji-uri sunt robotul, peştele, dragonul, îngheţată şi un şoarece.

Telefonul va debuta mâine, pe 24 august, iar Allview a pregătit o pagină cu surprize speciale pentru ziua lansării. Trebuie doar să vă completaţi numele, vârsta şi mailul şi veţi primi o surpriză. Allview Soul X5 este aşteptat să debuteze cu o cameră duală, cu senzori de 16 MP + 5 MP în spate, similară cu cea de pe X5 Soul Pro. Are şi Bokeh, iar la interiorul handsetului se află un procesor MediaTek Helio P22.

Avem şi un UI 3.0 Swipe, care se bazează pe swipe-uri, plus o cameră selfie de 16 MP cu Bokeh şi AI. Aflăm preţul mâine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×