Căștile Best I7S TWS Mini copiază design-ul celebrelor AirPods de la Apple; Sunt wireless și costă sub 12 euro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.415 ori
<b>Căștile Best I7S TWS Mini copiază design-ul celebrelor AirPods de la Apple; Sunt wireless și costă sub 12 euro</b>Încă un cod promoțional ne este livrat astăzi de către retailerul chinez Cafago, comerciant ce propune spre achiziție o pereche de căști wireless ce copiază design-ul celebrelor AirPods. Acestea se numesc Best I7S TWS Mini și ele pot fi achiziționate

Retailerul chinez Cafago.com ne-a oferit numeroase coduri promoționale de reducere pentru anumite produse, astăzi fiind o nouă zi în care voi puteți beneficia de un preț mai bun pentru gadget-ul propus de comerciant. Așa cum ați văzut încă din titlu este vorba despre căștile Best I7S TWS Mini care copiază design-ul celebrelor Apple AirPods, oferind atât conectivitate wireless, cât și un preț foarte foarte mic.

Best I7S TWS Mini

Spre deosebire de original, aceste căști vin și în alte variante de culoare precum roșu, auriu, dar și pe roz - un lucru pe care unii dintre voi l-ar putea aprecia. Avem parte de conectivitate Bluetooth 4.2 + EDR pentru conexiunea cu smartphone-ul, iar în materie de capabilități audio aflați că ni se oferă aici o impedanță de 32 Ohm.

Best I7S TWS Mini

Căștile vin cu un încărcător sub formă de cutiuță și cu un cablu de încărcare și bine de știut este faptul că ni se oferă aici și un microfon, astfel că putem realiza apeluri cu ușurință. Bateria de la interiorul căștilor este o unitate de 50 mAh, în vreme ce cutiuța de încărcare vine cu o baterie proprie de 550 mAh care asigură multiple încărcări ulterior.

Folosind codul promo L422P9 în secțiunea de comandă de pe Cafago puteți achiziționa acest produs la prețul de doar 11.49 euro până la data de 8 aprilie! Le puteți cumpăra de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×