Tinerii pasionați de tehnologie sunt așteptați în acest weekend la Innovation Labs 2018 în Timișoara

627 ori
<b>Tinerii pasionați de tehnologie sunt așteptați în acest weekend la Innovation Labs 2018 în Timișoara</b>Așa cum bine știți, pe plan local se organizează anual și evenimentul numit Innovation Labs, hackathon unde echipele participante au la dispoziție 24 ore pentru a-și transpune ideile de pe hârtie în realitate. Anul acesta ediția din Timișoara

În fiecare an pe plan local are loc la început de primăvară și evenimentului intitulat Innovation Labs, acesta fiind un hackathon care atrage laolaltă tinerii pasionați de tehnologie. Show-ul se desfășoară în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași dar și în Timișoara - acest din urmă oraș fiind locația unde entuziaștii sunt așteptați în acest weekend (10-11 martie) pentru a-și expune ideile sau a-și încuraja prietenii înscriși în maraton.

Tot în acest weekend vor avea loc și edițile din Cluj-Napoca, Iași, cât și Sibiu, hackathon-ul din 2018 urmărind 7 direcții de dezvoltare după cum urmează: Agricultură, Cyber-Security, Fitech, Health & Lifestyle, Retail, Smart Cities și Smart Mobility. Tinerii înscriși în acest hackathon își vor prezenta ideea în fața unui juriu, iar ulterior în situația în care merg mai departe, au șansa de a-și dezvolta produsul alături de mentori de top.

Innovation Labs 2018 Timisoara

Prima etapă a Innovation Labs 2018 este hackathon-ul, evenimentul ce oferă tinerelor echipe șansa de a-și contura mai clar ideile în 24 ore și de a-și consolida echipa. Cele mai bune echipate vor continua să își dezvolte produsele în cadrul programului de mentorat până în mai, urmând ca alături de mentori să creeze un produs funcțional și atractiv. Ulterior este etapa numită Boost Day și mai apoi Demo Day - ziua în care echipele își vor prezenta prototipurile finale pe 21 mai la Demo Day în fața juriului, potențialilor investitori și mass-media.

În cadrul Demo Day se vor aduce împreună oamenii ce creează în startup-uri proprii sau în companii de vârf, modalitate prin care se deschid conversații și oportunități totodată. Vă amintim că Innovation Labs are loc încă din 2013 și că printre partenerii și susținătorii acestei ediții se numără companii precum Orange, BRD, OMV, dar și Carrefour.

Detalii extra găsiți pe site-ul oficial al competiției și aflați că vom avea și noi un trimis la fața locului în acest weekend în Timișoara pentru a ne aduce informații despre ideile înscrise în hackathon!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×