Telefonul pliabil ZTE Axon M tocmai a primit certificarea FCC şi e gata să sosească pe 17 octombrie

1.259 ori
<b>Telefonul pliabil ZTE Axon M tocmai a primit certificarea FCC şi e gata să sosească pe 17 octombrie</b>La finalul lunii trecute apărea perspectiva mai mult decât interesantă a unui telefon pliabil, modelul ZTE Axon M , care apărea în primele imagini. Acum aflăm că terminalul a primit certificarea FCC, ceea ce îl aduce cu un pas mai aproape de debutul..

La finalul lunii trecute apărea perspectiva mai mult decât interesantă a unui telefon pliabil, modelul ZTE Axon M , care apărea în primele imagini. Acum aflăm că terminalul a primit certificarea FCC, ceea ce îl aduce cu un pas mai aproape de debutul oficial. Să vedem ce aflăm nou totuşi.

Terminalul a apărut în documentele oficiale sub numele de cod Z999 şi ar urma să debuteze în cadrul unui eveniment organizat la New York pe 17 octombrie. Este un telefon pliabil cu 2 ecrane, care se închide şi deschide ca o carte. Certificarea FCC menţionează suportul pentru Bluetooth, WiFi dual band a/b/g/n/ac şi NFC. Vine şi cu LTE-Advanced, VoLTe, iar smartphone-ul măsoară 150 mm în lungime şi 140 mm în lăţime.

Telefonul pliabil ZTE Axon M tocmai a primit certificarea FCC şi e gata să sosească pe 17 octombrie

Dacă vi se părea mare lăţimea, luaţi în calcul extinderea acestui device atunci este deschis. AT&T este menţionat ca operator care va avea în exclusivitate produsul pentru o perioadă, iar ca OS avem Android 7.1.2. Din precedenta scăpare am aflat că acest device ar trebui să aibă două ecrane Full HD care se deschid şi "unesc", formând o tabletă de 6.8 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1920 pixeli.

Vom putea folosi aplicaţii diferite pe cele două ecrane, pentru un nou nivel de multitasking. Aşteptaţi-vă că multe alte terminale pliabile să îl urmeze pe acesta, în frunte cu probabil flexibilul Samsung Galaxy X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×