Telefonul pliabil ZTE Axon M tocmai a primit certificarea FCC şi e gata să sosească pe 17 octombrie

1.235 ori
<b>Telefonul pliabil ZTE Axon M tocmai a primit certificarea FCC şi e gata să sosească pe 17 octombrie</b>La finalul lunii trecute apărea perspectiva mai mult decât interesantă a unui telefon pliabil, modelul ZTE Axon M , care apărea în primele imagini. Acum aflăm că terminalul a primit certificarea FCC, ceea ce îl aduce cu un pas mai aproape de debutul..

La finalul lunii trecute apărea perspectiva mai mult decât interesantă a unui telefon pliabil, modelul ZTE Axon M , care apărea în primele imagini. Acum aflăm că terminalul a primit certificarea FCC, ceea ce îl aduce cu un pas mai aproape de debutul oficial. Să vedem ce aflăm nou totuşi.

Terminalul a apărut în documentele oficiale sub numele de cod Z999 şi ar urma să debuteze în cadrul unui eveniment organizat la New York pe 17 octombrie. Este un telefon pliabil cu 2 ecrane, care se închide şi deschide ca o carte. Certificarea FCC menţionează suportul pentru Bluetooth, WiFi dual band a/b/g/n/ac şi NFC. Vine şi cu LTE-Advanced, VoLTe, iar smartphone-ul măsoară 150 mm în lungime şi 140 mm în lăţime.

Telefonul pliabil ZTE Axon M tocmai a primit certificarea FCC şi e gata să sosească pe 17 octombrie

Dacă vi se părea mare lăţimea, luaţi în calcul extinderea acestui device atunci este deschis. AT&T este menţionat ca operator care va avea în exclusivitate produsul pentru o perioadă, iar ca OS avem Android 7.1.2. Din precedenta scăpare am aflat că acest device ar trebui să aibă două ecrane Full HD care se deschid şi "unesc", formând o tabletă de 6.8 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1920 pixeli.

Vom putea folosi aplicaţii diferite pe cele două ecrane, pentru un nou nivel de multitasking. Aşteptaţi-vă că multe alte terminale pliabile să îl urmeze pe acesta, în frunte cu probabil flexibilul Samsung Galaxy X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×