Reduceri și Campanii Online #162: Azi iHunt, Cărturești, PC Garage, evoMAG [...]

739 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #162: Azi iHunt, Cărturești, PC Garage, evoMAG [...]</b>Ne-a mai rămas doar un weekend la dispoziție pentru a cumpăra cadourile pentru cei dragi, asta desigur dacă nu cumva v-ați mișcat rapid și aveți darurile pregătite de câteva săptămâni bune. Dacă însă situația stă complet diferit, atunci este cazul să arun

Ne-a mai rămas doar un weekend la dispoziție pentru a cumpăra cadourile pentru cei dragi, asta desigur dacă nu cumva v-ați mișcat rapid și aveți darurile pregătite de câteva săptămâni bune. Dacă însă situația stă complet diferit, atunci este cazul să aruncați un ochi asupra listei noastre de mai jos care include cele mai proaspete oferte pe care le găsim în online. De asemenea la final de articol găsiți un produs erou al zilei!

Produsul erou al zilei:

Astăzi în oferta celor de la QuickMobile.ro avem un produs erou tare interesant și anume încărcătorul auto Xiaomi cu două porturi USB ce adoptă o construcție metalică. E tare compact și partea și mai bună este că ofertă încărcare rapidă. În momentul de față costă doar 29,99 lei și oferta este disponibilă doar astăzi. Îl puteți achiziționa de aici!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×