VTG240 este un cooler pe bază de lichid ideal pentru procesorul PC-ului; Iată cât costă pe Cafago.com

628 ori
<b>VTG240 este un cooler pe bază de lichid ideal pentru procesorul PC-ului; Iată cât costă pe Cafago.com</b>În cazul în care vă aflați în căutarea unui cooler mai bun pentru procesorul PC-ului vostru, s-ar putea ca soluția potrivită să fie acest model VTG240 propus de către retailerul chinez Cafago. Se vinde la un preț tare bun și ca performanțe

Pentru ca procesorul de pe computer-ul vostru să ofere o performanță superioară, este nevoie și de un cooler pe măsură, unul precum cel propus astăzi de către retailerul chinez Cafago. Vorbim aici despre un produs cu răcire pe bază de lichid (apă în cazul de față), sistem ce este compatibil atât cu procesoarele dezvoltate de către Intel, cât și cu cele produse de către AMD.

Cooler CPU

Sistemul de față presupune circulația lichidului la viteze mari cu scopul de a îmbunătăți fluxul de aer de la interiorul carcasei, lucru ce se realizează grație celor două ventilatoare de 120mm. Acestea au și un sistem de iluminare cu LED-uri albastre și aflăm că structura bazei este realizată din cupru. 

Cooler CPU

Radiatorul de 27mm în formă de litera "S" ajută la disiparea căldurii și aflați că zgomotul produs de acest dispozitiv este cuprins între 19 și 35 dBA. Conectorul este unul de 4 pini și consumul ajunge la aproximativ 3.1W. 

Prețul acestui cooler este de 48.32 euro dacă veți utiliza codul promoțional L4050CR în secțiunea de comandă de pe Cafago.com, oferta fiind valabilă doar astăzi!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×