GearBest dă startul campaniei 11:11; Cel mai mare eveniment din China vine cu promoții, concursuri și desigur reduceri

879 ori
<b>GearBest dă startul campaniei 11:11; Cel mai mare eveniment din China vine cu promoții, concursuri și desigur reduceri</b>În cazul în care nu ați aflat deja, în această perioadă chinezii se pregătesc pentru celebrarea zilei de 11 noiembrie, o sărbătoare numită 11.11 care are un impact la fel de mare precum Black Friday. În această zi persoanele singure își

Înainte de startul agitației de Black Friday, în China publicul mai are parte de o sărbătoare importantă și anume Single's Day ce are loc pe data de 11 noiembrie și care mai este cunoscută și sub denumirea de 11.11. Cu această ocazie retailerii ne propun tot soiul de promoții, concursuri și desigur reduceri - evenimente speciale pe care le regăsim și în portofoliul popularului magazin online GearBest.com.

Gearbest

Retailerul de față desfășoară în perioada 5 - 10 noiembrie o campanie de tip Pre Heat în care ne oferă vouchere speciale de reducere pentru articole selecționate, dar și o serie de oferte Preorder. În această din urmă secțiune veți găsi produse cu prețuri atractive pentru care puteți obține extra reduceri prin realizarea de depozite cu diferite sume de bani. Acești bani se vor tripla ulterior și vor putea fi utilizați la achiziția produsului dorit!

Gearbest

Există de asemenea și pachete speciale cu 3 produse vândute la un preț standard 9.99 dolari sau 49 dolari, produse recent intrate în stoc care bifează tăieri de preț, cât și produse sortate în funcție de brand. De asemenea, în perioada 5 - 14 noiembrie puteți participa la un concurs special numit Coupon Rain în cadrul căruia puteți câștiga voucher de reducere, dar și telefoane foarte atractive precum Xiaomi Mi 8.

Toate aceste oferte pot fi găsite acum pe site-ul GearBest.com! Iar aici aveți un ghid pentru promoțiile în desfășurare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×