Cum comanzi OnePlus 6T de pe site-ul oficial, cât platești în total și în cât timp ajunge coletul; Ghid de cumpărare OnePlus 6T la preț bun, plus voucher de 20 euro

4.988 ori
<b>Cum comanzi OnePlus 6T de pe site-ul oficial, cât platești în total și în cât timp ajunge coletul; Ghid de cumpărare OnePlus 6T la preț bun, plus voucher de 20 euro</b>Așa cum v-am anunțat prin intermediul unui update din cadrul articolului Preț și Disponibilitate OnePlus 6T, acest telefon va fi disponibil la vânzare pe site-ul oficial oneplus.net în mai puțin de 24 ore. Pentru că există multe persoane

În cazul în care nu știați deja, atunci aflați că au mai rămas mai puțin de 24 ore până ce OnePlus va da startul vânzărilor pentru noul smartphone OnePlus 6T pe site-ul oficial oneplus.net. Pentru că există cu siguranță persoane care sunt interesate să afle cum decurge întreg procesul, ce taxe mai apar la mijloc și cum se poate trimite produsul în garanție în cazul unei probleme, ne-am decis ca astăzi să vă prezentăm un ghid complet de cumpărare!

Cum comanzi?

Pentru a comanda un smartphone OnePlus 6T primul pas pe care îl ai de făcut este să îți deschizi un cont de utilizator pe site-ul oneplus.net și să completezi datele personale + adresa de livrare. Ulterior ai posibilitatea de a alege metoda de plată, platforma de vânzări acceptând atât plata prin intermediul unui cont de PayPal, cât și prin intermediul unui card bancar, fiind acceptate majoritatea tipurilor de carduri.

Cât costă livrarea?

În cazul în care comanda ta depășește suma de 100 euro, precum se întâmplă în cazul acestui smartphone, atunci livrarea este gratuită. De asemenea, dacă te întrebi dacă la mijloc mai sunt implicate și alte taxe, ei bine află că nu. Costul ce îți este afișat la checkout este costul final pe care îl ai de plătit asta pentru că telefonul se livrează din depozitul european prin DHL și nu se percepe TVA sau taxe vamale.

În cât timp ajunge comanda?

Dacă alegi metoda de livrare standard atunci vei primi telefonul în aproximativ 8 zile de la preluarea comenzii. Există însă și opțiunea de livrare prioritară ce te costă extra 10 euro și care implică livrarea smartphone-ului în aproximativ 3 zile. Această modalitate își oferă un control mai avansat de tracking al comenzii, notificări cu privire la locația în care se află coletul, dar și livrarea rapidă din stoc.

Pot returna telefonul?

În cazul în care nu ești mulțumit de smartphone-ul proaspăt achiziționat, oneplus.net îți oferă opțiunea de returnare fără motiv în termen de 15 zile. Pentru a face asta trebuie doar să completezi formularul de pe site-ul oficial. Returul se face fără costuri pentru consumator, dar există câteva aspecte ce trebuie luate în calcul pentru ca telefonul să fie eligibil. Le găsiți listate aici!

Cum mă pot folosi de garanție?

Dacă telefonul achiziționat prezintă un defect de funcționare pe parcursul utilizării atunci îl poți trimite în garanție. Pe site-ul oficial găsești o secțiune specială de unde poți completa datele personale și cere trimiterea telefonului la service. Întreg procesul este gratuit, astfel că telefonul va fi ridicat și livrat înapoi fără costuri. Timpul de reparație este cuprins între 7 și 9 zile.

Voucher 20 euro pentru accesorii

Dacă vei comanda un smartphone OnePlus 6T folosind link-ul nostru de afiliat (click aici) vei primi un voucher cadou în valoare de 20 euro ce poate fi folosit pentru achiziția de accesorii!

Când încep vânzările și cât costă telefonul?

Aflați că startul vânzărilor va fi dat mâine pe data de 6 noiembrie începând de la ora 11:00 (ora României) pe site-ul oficial oneplus.net ce poate fi accesat de aici. Prețurile telefonului vă sunt afișate mai jos:

  • 6 GB RAM + 128 GB stocare - 549 euro (Mirror Black)
  • 8 GB RAM + 128 GB stocare - 579 euro (Mirror Black, Midnight Black)
  • 8 GB RAM + 256 GB stocare - 629 euro (Midnight Black)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×