Promoția evoMAG Back 2 School continuă! Încă 3 zile cu reduceri atractive la o gamă largă de produse!

725 ori
<b>Promoția evoMAG Back 2 School continuă! Încă 3 zile cu reduceri atractive la o gamă largă de produse!</b>Așa cum v-am informat într-o postare anterioară, cei de la evoMAG organizează o campanie de tip Back 2 School ce vine cu reduceri destinate școlarilor sau celor care tocmai ce ajunge pe băncile facultăților. Există numeroase produse din care puteți

Într-o postare anterioară v-am informat și despre campania Back 2 School pe care cei de le evoMAG.ro o organizează în perioada 22 august - 3 septembrie. Ni se oferă reduceri atractive la o gamă variată de produse și promoția vine cum nu se poate mai bine pentru aceia care se pregătesc de începutul școlii sau al facultății, retailerul având în ofertă produse utile precum laptop-uri, imprimante și multe altele.

Avem așadar încă o serie de recomandări pentru voi, de această dată fiind vorba despre un E-book reader, un kit de tastatură și mouse la super preț și despre un laptop ce poate duce atât task-uri de productivitate precum rularea de programe Office, cât și gaming-ul ocazional. Să le vedem!

Kit Tastatură și mouse wireless Logitech MK270

Logitech MK270

Lucrul la calculator va deveni o treabă aproape zilnică pentru cei aflați la facultate și dacă vreț ca firele să nu vă stea în cale, atunci aveți kit-ul Logitech MK270 ce include un mouse și o tastatură wireless. Prețul pachetului este de numai 99 lei și veți primi o tastatură wireless cu 8 taste speciale, greutate de numai 420 grame și grosime de 18 mm. Este de culoare neagră, iar mouse-ul optic dispune de 3 butoane.

Kindle PaperWhite

Kindle Paperwhite 2015

Pentru cei care vor să citească romanele date la școală într-un mod mai special, pot alege achiziția acestui Kindle PaperWhite (2015), un e-book reader ce dispune de tehnologia Paperwhite cu 16 nivele tonuri de gri și o densitate de 300 ppi. Are o diagonală de 6 inch, rezoluție de 1440 x 1080 pixeli și 4 GB de stocare flash. Costă 599 lei, are o greutate de numai 205 grame și suportă cărți în format: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, unprotected MOBI, PRC, HTML, DOC și DOCX. 

ASUS X550VX-XX015SD

ASUS X550VX-XX015D

Și nu în ultimul rând, laptop-ul despre care vă vorbeam mai sus - ASUS X550VX-XX015SD. Acesta are un discount de 14% în această perioadă și prețul scade de la 2.799 lei la 2.399 lei. Este o ofertă chiar bună dacă țineți cont de faptul că sosește cu procesor quad-core Intel Core i5-6300HQ de 2.3 GHz, cu placa grafică NVIDIA GTX-950M de 2 GB și cu suport internet Gigabyte. O parte nu atât de bună este display care oferă doar rezoluție HD, dar putem trece peste acest aspect în favoarea performanțelor crescute. 

Acestea sunt propunerile noastre de astăzi și pentru mai multe oferte marca evoMAG.ro puteți accesa pagina campaniei promoționale chiar de aici până pe data de 3 septembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×