iPhone 8 comparat cu iPhone 7 în fotografii hands on; Prototipul de iPhone aniversar e probat cu o husă specială

1.521 ori
<b>iPhone 8 comparat cu iPhone 7 în fotografii hands on; Prototipul de iPhone aniversar e probat cu o husă specială </b>Vedem astăzi și o comparație a unui prototip de iPhone 8 cu iPhone 7, fiindu-ne prezentate fotografii hands-on. La un moment dat acest prototip de iPhone aniversar apare și într-o husă specială de tip carte, semn că și accesoriile sunt în linie c

Dacă a început o nouă săptămâna ştiţi prea bine ce urmează: noi scăpări de iPhone 8 evident! Cele de azi sunt de tip hands on şi ne prezintă un prototip de iPhone 8, sau mai bine zis o machetă-prototip care e introdusă într-o husă specială pentru iPhone 8 şi comparată cu un iPhone 7.

Prototip iPhone 8

Sursa acestor imagini pare sigură ca macheta sa e bazată pe varianta finală a terminalului. Nu e vreo machetă din carton sau plastic, ci ar avea un corp fabricat în principal din sticlă, ca şi handsetul final. Utilizarea sticlei va ajuta cu încărcarea wireless, pe care Apple a implementat-o pe noul model, asta dacă va şi sosi activată din start.

Prototip iPhone 8

Nici urmă de buton Home sau senzor Touch ID în vreo zonă a telefonului, Apple pariind pe Face ID şi recunoaştere facială de această dată. În spate se află camera duală orientată vertical, care va sosi cu funcţii 3D şi AR şi privind aceste imagini, aproape că nu ne vine să credem că vedem aici un terminal cu ecran de 5.8 inch. Acesta ocupă toată zona frontală, având muchii super înguste.  Personal mi se pare că panourile din sticlă sunt prea ridicate peste rama metalică în cazul acestei scăpări și Apple nu ar face așa ceva. 

Prototip iPhone 8

Doar zona superioară are un decupaj, care parcă e mai discret pe negru totuşi. Sursa afirmă că telefonul stă bine în mână, fiind doar puţin mai mare decât iPhone 7, ceea ce se confirmă şi în imagini. Ar fi şi mult mai compact decât iPhone 7 Plus, deşi are un ecran mai mare.

Prototip iPhone 8

Judecând după aceste fotografii, realizate într-o zi fără soare exagerat, dacă telefonul e aşa glossy la umbră, vă daţi seama cum va străluci şi va avea urme şi amprente vizibile pe soare puternic? Aşteptăm acum şi un prototip cu ecranul pornit.

Prototip iPhone 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×