HTC U12 apare într-o primă randare ce dezvăluie un display "Full Screen" cu rezoluție 4K

1.977 ori
<b>HTC U12 apare într-o primă randare ce dezvăluie un display "Full Screen" cu rezoluție 4K</b>În această primă parte a anului 2018 așteptăm și debutul flagship-ului HTC U12, telefon care astăzi primește o randare destul de interesantă. Sursa scăpării menționează un ecran edge-to-edge ce acoperă mare parte din panoul frontal

Samsung Galaxy S9 şi Huawei P20 ne-au umplut feed-urile cu scăpări în ultima vreme, dar flagship-ul HTC pe anul 2018 nu a avut parte de vreun leak major. Asta până azi cel puţin, când HTC U12 ni s-a prezentat sub forma unei randări, plus câteva specificaţii.

htc u12

HTC pare a face trecerea la un format "full screen", chiar mai mult decât cel 18:9 văzut pe HTC U11+. Dacă mă întrebaţi pe mine acest template/format mă duce cu gândul la un iPhone mai mult decât orice. Sursele care au contribuit la scăpare vorbesc despre un ecran 4K la bordul lui HTC U12 plus un panou "fără muchii pe 3 laturi".

Observăm că butonul Power şi cel de volum rămân pe partea dreaptă, iar jos avem port USB Type-C, dar nu şi jack audio, ceea ce era de aşteptat de altfel. Având în vedere că nu observăm vreun buton Home în faţă, scannerul de amprente e fie în spate, fie integrat în display. HTC U12 ar urma să debuteze cu procesor Qualcomm Snapdragon 845, cameră duală în spate şi 6 GB RAM, poate chiar 8 GB.

Mai aflăm şi că HTC pregăteşte un smartphone midrange care să vină la pachet cu flagship-ul. Ar fi un soi de variantă regândită de HTC U11+ cu dotări midrange: procesor Snapdragon 652, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi panou 5.99 inch 18:9. E cunoscut ca HTC Ocean Harmony şi va sosi în lunile viitoare. Cât despre flagship, personal consider că HTC ar trebui să se axeze mai mult pe baterii generoase, decât pe rezoluţii 4K pe terminalele sale noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×