Lenovo ZUK Z1 costă sub 550 lei cu TVA inclus pe Lightinthebox.com! Are procesor SD801 și baterie de 4100 mAh

1.766 ori
<b>Lenovo ZUK Z1 costă sub 550 lei cu TVA inclus pe Lightinthebox.com! Are procesor SD801 și baterie de 4100 mAh</b>Pentru cei care vor să achiziționeze un smartphone cu dotări high-end la super preț avem astăzi o sugestie interesantă din partea retailerului chinez Light in the box. Acesta ne propune modelul Lenovo ZUK Z1, handset cu procesor Snapdragon 801

Din partea retailerului chinez Lightinthebox.com primim astăzi câteva sugestii de produse foarte atractive prin prisma dotărilor și a prețurilor practicate, pe listă aflându-se și două telefoane. Nouă ne-a atras atenția un model aici, dar la finalul articolului găsiți și link-uri către celelalte dispozitive din promoție. După cum ați remarcat încă din titlu, smartphone-ul pe care am pus ochii este nimeni altul decât Lenovo ZUK Z1.

Lenovo ZUK Z1

Acesta debuta în toamna lui 2015, dar în ciuda vechimii sale încă se ține bine la nivel de hardware. Vine cu display Full HD de 5.5 inch, cu procesor Qualcomm Snapdragon 801 și cu 3 GB de RAM. Are 64 GB de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli ce oferă autofocus, OIS (stabilizare optică a imaginii) și suport pentru captură video 1080P la 60fps.

Lenovo ZUK Z1

ZUK Z1 mai oferă un senzor selfie de 8 megapixeli, scanner de amprente amplasat frontal, jack audio 3.5 mm și un port USB Type-C reversibil pentru încărcarea generoasei baterii de 4100 mAh. Suportă și încărcare rapidă, iar pe partea de conectivitate avem și Wi-Fi dual-band, 4G LTE și slot dual-SIM.

Lenovo ZUK Z1

Toate aceste dotări vă sunt oferite la bordul unui smartphone ce poate fi achiziționat pentru suma de numai 118.74 dolari, fiind vorba despre versiunea globală. Dacă punem la socoteală și TVA-ul de 19% ce trebuie plătit odată cu sosirea produsului în țară, atunci suma ajunge la 141.30 dolari ~ 545 lei. La acest preț este un adevărat best-buy, unul pe care îl puteți comanda de aici!

Alte reduceri:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×