HIGOLE GOLE360 este o cameră video ce filmează la 360 grade; vine sub forma unui gadget ce se conectează la smartphone și costă 99.99 dolari

1.068 ori
<b>HIGOLE GOLE360 este o cameră video ce filmează la 360 grade; vine sub forma unui gadget ce se conectează la smartphone și costă 99.99 dolari</b>Camerele video ce filmează la 360 grade sunt foarte scumpe, așa că achiziția unui asemenea gadget poate mânca serios din bugetul pe care îl avem. Din fericire, există companii de origine chineză ce produc asemenea gadget-uri la prețuri foarte bune cum

În cursul anului trecut producători precum Samsung și LG au adus pe piață și camere video compacte ce puteau filma la 360 grade, produse care totuși soseau la prețuri nu tocmai accesibile pentru orice buzunar. Din fericire, există companii de origine asiatică ce aduc la vânzare produse similare la prețuri cu mult mai bune - un exemplu fiind camera video HIGOLE GOLE360 pe care o puteți vedea în imaginile de mai jos.

GOLE360

Acest gadget amintește de accesoriul cameră termală FLIR care se conecta la smartphone-uri direct prin intermediul unui port integrat la pachet. Același setup îl vedem și în cazul gadget-ului de față care este compatibil cu terminalele ce rulează Android. La comandă putem alege dacă portul camerei este unul de tip microUSB v2.0 sau USB Type-C, astfel încât să funcționeze cu smartphone-ul din buzunar.

GOLE360

După cum puteți vedea, gadget-ul este unul compact și se conectează la smartphone foarte simplu. Avem și un port dedicat pentru încărcarea bateriei de 800 mAh, dar și un slot microSD pentru salvarea materialelor capturate. Există 4 moduri de captură în cazul de față după cum urmează: flat, sphere, VR și totodată planet (moduri pe care le vedeți reprezentate în imaginea de mai sus).

gole360

Senzorul integrat aici este unul de 4 megapixeli cu deschidere f/2.4 și materialele sunt filmate la rezoluție 960p și 30 fps în format .mov. Primim și un microfon integrat, un difuzor și suport pentru realizarea de fotografii. Ulterior, materialele realizate pot fi împărtășite cu prietenii pe rețelele de socializare sau urmărite în format VR. 

În această perioadă, camera HIGOLE GOLE360 costă doar 99.99 dolari odată cu folosirea codului promoțional GOLE360. Achiziția produsului implică și plata de taxe vamale, taxe despre care puteți afla mai multe de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×