Iată prima mostră video realizată de camera MGCOOL Explorer 1S; vine cu suport pentru filmare 4K și costă 49.99 dolari!

1.051 ori
<b>Iată prima mostră video realizată de camera MGCOOL Explorer 1S; vine cu suport pentru filmare 4K și costă 49.99 dolari!</b>Dacă sunteți deja cu gândul la vară și vreți să vă păstrați amintirile în format video folosind un device compact și totodată prietenos cu bugetul, atunci poate că MGCOOL Explorer 1S este camera video de acțiune de care aveți nevoie. Aceasta costă în

Chiar ieri cei de la MGCOOL ne-au prezentat o serie de mostre foto realizate de către camera video de acțiune numită Explorer 1S, produs dotat cu senzor Sony IMX078 de 20 megapixeli. La prima vedere imaginile chiar erau reușite, asta ținând cont de prețul de comercializare al produsului în această perioadă, de doar 49.99 dolari (preț afișat de către GearBest.com în cadrul campaniei aniversare).

Astăzi avem parte și de o mostră video realizată cu această cameră compactă, material ce îl puteți privi mai jos. Clipul de aici ne prezintă o călătorie prin diverse obiective turistice din China și calitatea nu este deloc rea. Camera este capabilă să filmeze și la rezoluție 4K Ultra HD și 24fps, dar și la rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli) cu 60 cadre pe secundă.

Există de asemenea și modul de captură 720p la un frame-rate de 120fps. MGCOOL Explorer 1S este o cameră video de acțiune ce se potrivește de minune celor care nu doresc să cheltuiască prea mult pe un asemenea device, sau care vor să păstreze din banii puși deoparte pentru o vacanță mai spectaculoasă și nu achiziția unui device scump. O puteți găsi pe GearBest.com la prețul de 49.99 dolari, iar mai multe detalii aveți pe mgcool.cc și pe pagina de Facebook a companiei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×