Honor lansează noi accesorii pe piața din China: căști, selfie-stick și încărcător multi-port

731 ori
<b>Honor lansează noi accesorii pe piața din China: căști, selfie-stick și încărcător multi-port</b>Odată cu lansarea lui Honor 10 și a laptop-ului Honor MagicBook, cei de la Huawei au introdus ieri pe piața din China și noi accesorii interesante despre care vă povestim astăzi. Pe listă se află un încărcător multi-port, un selfie stick

Cei de la Huawei au prezentat ieri numeroase produse pe piața din China, printre acestea numărându-se atractivul Honor 10 cu dotări foarte apropiate de cele ale lui Huawei P20, dar și notebook-ul MagicBook despre care v-am povestit mai multe aici. Pe lângă aceste produse compania chineză a lansat și o serie de accesorii precum încărcătoare multi-port, selfie stick-uri, ba chiar și căști fashion.

Honor Magic Sound 2

Pentru că tot am amintit de căști, Honor a prezentat și modelul Magic Sound 2 care este o pereche de căști cu fir ce promit acustică Hi-Res, un conector placat cu aur, telecomandă dedicată, dar și cablu împletit. Se oferă tehnologia audio Huawei Histen aici, respectiv efecte Pure Monster Sount, iar prețul produsului este de 40 dolari.

Honor Diamond

Urmează pe listă căștile Honor Momentum ce pot fi conectate prin Bluetooth, conector USB-C, sau 3.5 mm și căștile Honor Magic Diamond - o pereche de căști complet wireless ce adoptă un design de diamant. În altă categorie avem selfie stick-ul Honor Moonlight ce dispune de 6 LED-uri puternice pentru fotografii de calitate și în condiții low-light. Atunci când nu este folosit pentru fotografii, selfie stick-ul are rol de lampă de birou și costă 22 dolari.

Honor Moonlight

Nu în ultimul rând a fost lansat și încărcătorul Honor multi-port ce dispune de 3 conectori de genul. Unul dintre aceștia este de culoare mov și suportă tehnologia Huawei SuperCharge 5V/4.5A dar și tehnologia 9V/2A.

Honor

Celelalte două porturi vopsite în alb suportă încărcare la 5V/2A și 5V/1A, iar producătorul promite aici că există 9 metode de securitate ce vor păstra dispozitivul sigur pe parcursul încărcării. Prețul încărcătorului este de 24 dolari și nu este clar dacă vom vedea la un moment dat sau altul și o versiune pentru priza europeană. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×