Iată 5 produse recomandate din oferta aniversară GearBest! Camere video de acțiune și un sistem de printare 3D foarte interesant!

1.033 ori
<b>Iată 5 produse recomandate din oferta aniversară GearBest! Camere video de acțiune și un sistem de printare 3D foarte interesant!</b>Oferta aniversară GearBest continuă și astăzi chiar retailerul ne recomandă 5 produse din campanie, acestea făcând parte din categorii diverite. Avem pe listă o imprimantă 3D să spunem accesibilă, un smartphone cu 6 GB RAM și o cameră video de acțiune

Încă de ieri cei de la GearBest.com au dat startul campaniei promoționale cu ocazia aniversării de 3 ani de activitate, ofertă ce este reprezentată de fel și fel de reduceri, cupoane, ba chiar și de tombole speciale la care puteți participa. Chiar retailerul ne recomandă astăzi un număr de 5 produse din oferta actuală, de la camere video de acțiune și până la smartphone-uri echipate cu 6 GB memorie RAM. Să le vedem!

Xiaomi Mi Band 2

Xiaomi Mi Band 2

Dacă vă aflați în căutarea unei brățări fitness foarte accesibile, atunci Xiaomi Mi Band 2 este cu siguranță cel mai recomandat produs din categoria sa de preț. Ni se oferă un panou OLED în cazul de față, conectivitate Bluetooth 4.0, senzor de puls, monitorizare a numărului de pași, caloriilor arse, a somnului și certificare IP67. Poate fi utilizată în tandem cu smartphone-uri Android sau iOS și costă doar 20.89 dolari în această perioadă. 

CISHION V88 TV BOX

CISHION V88 TV BOX

Pe listă se află și setul TV-Box numit CISHION V88 - produs prin care televizorul vostru se va transforma într-unul cu adevărat inteligent fără a cheltui o sumă considerabilă pentru o nouă generație de TV. Ni se oferă suport XMBC, 8 GB de stocare flash, slot microSD și un procesor quad-core de 1.5 GHz. Avem și numeroase porturi la dispoziție, dar și suport pentru redare 4K. El costă acum numai 24.99 dolari!

Xiaomi Smart 1080P IP Camera

Xiaomi Smart 1080P IP Camera

Trecem la segmentul smart home și regăsim aici camera video de supraveghere Xiaomi Smart 1080P IP, un device foarte inteligent ce oferă o privire de ansamblu asupra locuinței atunci când suntem la serviciu, sau poate plecați în vacanță. Camera este echipată cu senzor CMOS 1/2.7 inch, oferă zoom digital 8X, deschidere f/2.0, lentile wide la 110 grade și LED-uri pentru captură noctură. Desigur, filmează Full HD, iar prețul este de doar 26.99 dolari

Anet A8 Desktop 3D Printer Prusa i3

Prusa i3

Avem aici și o imprimantă 3D foarte interesantă, produs ce ne va permite crearea unor obiecte unice de decor, sau chiar și huse pentru diferite device-uri. Imprimanta sosește sub forma unui proiect DIY, ceea ce înseamnă că va trebui să o asamblăm chiar noi odată ce ne va fi livrată. Avem un ghid pentru realizarea acestui lucru și aflați că produsul costă la GearBest.com 165.99 dolari în acest moment.

OnePlus 3T

OnePlus 3T

Iată-ne ajunși și la ultimul produs de pe această listă și anume smartphone-ul OnePlus 3T care în versiunea cu 64 GB de stocare este disponibil la prețul de 439.99 dolari. Cu siguranță știți cam tot ce se poate despre acest terminal echipat cu 6 GB memorie RAM, unul care s-a făcut remarcat pe piață datorită raportului foarte bun preț-specificații.

Pentru mai multe reduceri din campania aniversară GearBest.com puteți verifica site-ul retailerului de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×