MGCOOL oferă 2 ani garanție pentu camera video de acțiune Explorer PRO!

695 ori
<b>MGCOOL oferă 2 ani garanție pentu camera video de acțiune Explorer PRO!</b>Recent lansată pe piață, camera video de acțiune MGCOOL Explorer PRO va costa în perioada 11 - 31 mai doar 39.99 dolari, sumă pentru care beneficiem de un dispozitiv capabil de captură 4K Ultra HD la 30fps și de lentile wide la 170 grade pentru ca

Camerele video de acțiune au început a fi foarte populare pe piață, dispozitive compacte ce promit înregistrarea celor mai palpitante aventuri chiar și la rezoluție 4K, sau sub apă. Un asemenea model este și MGCOOL Explorer PRO - cameră echipată cu senzor foto Sony IMX179 și tehnologie Sharkeye care oferă captură video 4K Ultra HD la 30 fps și la un unghi wide de 170 grade. 

Aceasta beneficiază și de garanție pe 2 ani oferită direct de către producător, promițându-se astfel reparația defectelor de fabricare ce apar pe parcursul utilizării. Cu toate că procesul de trimitere în garanție a unui asemenea produs în China este unul destul de anevoios, perioada de garanție de 24 luni este suficientă pentru a ne asigura că eventualele probleme apărute vor fi rezolvate.

Mai aflați că Explorer PRO aduce un display de 2 inch, posibilitatea de captură foto la o rezoluție de până la 16 megapixeli și o baterie de 1050 mAh care promite o autonomie de până la 100 minute la rezoluție 4K UHD. Aceste funcții și dotări le regăsim iată pe o cameră video de acțiune foarte accesibilă, model care în perioada 11 - 31 mai va putea fi achiziționată pentru suma de numai 39.99 dolari.

Oferta este chiar interesantă și dacă doriți să aflați mai multe despre MGCOOL Explorer PRO aveți aici pagina oficială a produsului și pagina de Facebook a companiei!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×