Nokia 6 primeşte testul de rezistenţă JerryRigEverything: aproape la fel de imbatabil ca Nokia 3310 (Video)

2.106 ori
<b>Nokia 6 primeşte testul de rezistenţă JerryRigEverything: aproape la fel de imbatabil ca Nokia 3310 (Video)</b>După ce am văzut câteva clipuri din China în care posesorii de Nokia 6 spărgeau nuci cu smartphone-ul proaspăt achiziționat, astăzi este momentul să privim asupra unui test de rezistență ceva mai profesionist, unul realizat de către JerryRigEverything.

Brandul Nokia a rezistat multe decenii, în ciuda preluării Nokia Devices de către Microsoft şi a lipsei de inspiraţie ce a însoţit finalul epocii Symbian. Acum că firma a revenit în forţă, e momentul unui test de rezistenţă marca JerryRigEverything. El a pus mâna pe popularul Nokia 6 şi mai jos vedeţi telefonul zgâriat, ars cu bricheta şi (teoretic) îndoit.

Nokia 6

Model ultra popular în China, Nokia 6 a fost anunţat la MWC 2017 şi în varianta internaţională costă de la 230 de dolari în sus. JerryRig menţionează că acesta e primul smartphone Nokia care poposeşte în teste la el. Primul test de zgâriere pune la treabă panoul frontal Gorilla Glass 3. El se zgârie în mod standard pentru un smartphone modern, la nivelul 6 din 10, ca mai toate terminalele din ultimul an.

Aflăm şi că difuzorul pentru convorbiri e acoperit cu un material textil, care se poate zgâria şi poate avea daune uşor de-a lungul timpului. Lentila camerei e protejată de sticlă rezistentă la cutterul lui Jerry. A urmat şi testul cu bricheta, iar ecranul IPS LCD a rezistat 10 secunde până ce a început să se înnegrească. În ce priveşte testul de rezistenţă, Nokia 6 pur şi simplu nu se îndoaie.

El e unul dintre cele mai solide handseturi testate de Jerry, terminalul nefiind nici măcar clintit de presiunea pusă de reviewer. Nokia 6 a trecut cu brio mai toate testele se pare, un motiv în plus să ne stârnească interesul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×