Iată ce magazine online organizează concursuri de pronosticuri online cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2018 și ce premii oferă câștigătorilor!

1.320 ori
<b>Iată ce magazine online organizează concursuri de pronosticuri online cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2018 și ce premii oferă câștigătorilor!</b>Astăzi se dă marele start al Cupei Mondiale de Fotbal 2018 din Rusia, competiție deschisă chiar de către gazda Rusia într-un meci cu Arabia Saudită. Descoperim cu această ocazie faptul că doi dintre cei mai cunoscuți retaileri de pe plan local

Pasionații competițiilor sportive știu că astăzi se dă startul Cupei Mondiale de Fotbal 2018, un eveniment sportiv ce va fi deschis de către meciul dintre gazda Rusia și naționala Arabiei Saudite. Așa cum ați văzut probabil, numeroși retaileri de pe plan local oferă reduceri speciale cu ocazia acestui eveniment major, fiind oferite reduceri în special pentru televizoare ideale de urmărit meciurile favoriților.

Există și câțiva retaileri care merg mai departe de atât și ne propun concursuri speciale precum este cazul QuickMobile și PC Garage.ro. Aflați mai multe detalii despre concursurile de prononsticuri realizate de către acești comercianți din rândurile de mai jos!

QuickMobile (13 iunie - 15 iulie)

Un super premiu este pus în joc de către retailerul QuickMobile, fiind vorba despre un iPhone X care poate fi câștigat de unul dintre voi. Pentru a intra în concurs tot ce trebuie să faceți este că plasați orice comandă pe site-ul magazinului în perioada 13 iunie - 15 iulie și ca în pagina de confirmare a comenzii să alegeți corect viitoarea campioană mondială.

QuickMobile

În cazul în care echipa aleasă de tine este cea câștigătoare, intrii automat în tragerea la sorți pentru marele premium. Fiecare comandă aduce o șansă în plus!

PC Garage (9 iunie - 15 iulie)

În cazul celor de la PC Garage premiile sunt mai numeroase și vorbim despre un concurs de pronosticuri pentru toate meciurile ce vor fi desfășurate în competiția FIFA World CUP 2018. Pentru a participa tot ce aveți nevoie este un cont de utilizator și doar atât, fără a fi necesară vreo achiziție de pe site. 

PC Garage

Odată logați în cont veți vedea în pagina promoției și secțiunea specială în care puteți scrie pronosticul vostru pentru fiecare meci în parte, aici fiind necesară scrierea unui scor corect. Scorurile pot fi schimbate de câte ori se dorește, dar cu o oră înainte de startul fiecărui meci în parte trebuie să vă puneți gândurile în ordine și să introduceți scorul final pe care îl așteptați de la duel.

Găsiți aici regulamentul și punctajele oferite și aflați că pe lângă premiile generale există și un premiu zilnic (pe toată durata competiției, 25 zile) ce va fi oferit participantului care obține cel mai mare punctaj în ziua cu pricina. Premiul este un SSD HP S700 PRO de 128 GB și în cazul în care există mai mulți jucători la egalitate, câștigătorul va fi ales prin random.org. 

Premiile generale sunt împărțite în două categorii, cele oferite pentru faza eliminatorie și cele pentru clasamentul general. Valoarea premiilor este de 8000 euro și pe listă se află console Xbox, laptop-uri, televizoare și multe altele! 

Vă urăm baftă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×