iPhone-ul cu 3 camere prinde contur; Partenerul Apple numit Largan Precision prezintă module foto cu obiectiv triplu

1.288 ori
<b>iPhone-ul cu 3 camere prinde contur; Partenerul Apple numit Largan Precision prezintă module foto cu obiectiv triplu</b>Unele zvonuri din ultima vreme vorbeau și despre posibilitatea ca iPhone-urile din 2019 să adopte o cameră triplă în spate, detaliu care tot apare în online. Acum descoperim că partenerul companiei din Cuepertino și anume Largan Precision

Deseori aflăm informaţii şi indicii despre telefoane nelansate încă prin intermediul partenerilor unor mari companii. Furnizorii de componente scapă porumbelul, cum s-a întâmplat cu Largan Precision, care a prezentat module de cameră cu obiectiv triplu 7P, care ar putea ajunge pe iPhone. Reapare deci teoria unui iPhone cu 3 camere.

Largan Precision este furnizor Apple de încredere şi va începe să îi ofere noile module de cameră gigantului din Cupertino din 2019. Ce înseamnă un modul "7P"? E vorba despre  un setup care implică 7 mecanisme din plastic pentru obiectiv. Aceeaşi firmă lucrează şi la un modul 5P, de tip "periscop" pentru 2019. Încă de când a debutat Huawei P20 Pro s-a pus problema legat de alte telefoane ce vor folosi 3 camere.

Nokia chiar lucra la unul cu 5 camere la un moment dat, dar nu s-a mai auzit nimic de el. Publicaţia Taipei Times scria luna trecută că Apple are şanse mari să lanseze un nou model iPhone cu o cameră triplă în spate în a doua jumătate a anului viitor. Largan este furnizor principal de module cu obiectiv 3D şi va produce şi altele noi pe bază de tehnologie "plastic lens".

Largan a cerut deja ajutor de la stat pentru a îşi extinde zona de producţie din Taiwan. Va creşte şi numărul de angajaţi, iar preţurile modulelor sale sunt pe jumătate faţă de ce oferă unii rivali. Sunt curios cum va reacţiona Huawei când apare iPhone-ul cu 3 camere.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×