iHunt.ro își actualizează oferta de produse; De acum retailerul vinde și televizoare

1.717 ori
<b>iHunt.ro își actualizează oferta de produse; De acum retailerul vinde și televizoare</b>Pentru că oferta celor de la iHunt.ro s-a diversificat în ultimele luni, avem astăzi parte și de televizoare accesibile în portofoliul comerciantului, produse pe care le puteți descoperi urmând link-ul de mai jos. Există și noutăți din zona

Începând din această lună retailerul iHunt.ro aduce la vânzare și televizoare, produse cu prețuri accesibile și diagonale cuprinse între 61 și 124 cm care vin din partea brandului Telefunken. Această din urmă firmă este de origine germană, fiind înființată în 1903 și având ca principal obiect de activitate producerea de aparate de radio și televiziune. Aflați din rândurile de mai jos la ce sume se vând televizoarele și descoperiți și unul dintre produsele populare de pe iHunt.ro!

Televizoare Telefunken FB5500

Telefunken FB5500

La suma de numai 699 lei puteți găsi în oferta celor de la iHunt televizorul Telefunken FB5500, un produs cu panou de 61 cm și rezoluție Full HD generoasă care de regulă nu este întâlnită pe diagonale de genul. Televizorul are o putere audio de 5W, dispune de slot CI+, dar și de două porturi HDMI. Are și port USB pentru redarea de materiale video de pe stick și aflați că TV poate stoca 200 canale în memorie.

Acest televizor este disponibil și în variante de 81 cm, 102 cm, 109 cm, dar și în versiunea cu diagonală de 124 cm. Prețurile vă sunt afișate mai jos:

De asemenea, în portofoliul actual al celor de la iHunt.ro veți găsi și seria de televizoare Telefunken FB8400 care vin în aceleași diagonale precum cele menționate mai sus, diferența fiind că acestea dispun de tehnologie Smart TV. Le găsiți pe toate aici și aflați că la ora actuală unul dintre cele mai populare produse de pe site-ul acestui retailer este casca Bluetooth iHunt V9 care se vinde pentru doar 95 lei.

Întreaga ofertă iHunt poate fi consultată de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×