iHunt își extinde oferta de produse și dă startul unei vânzări flash; Galaxy A6 primește o reducere atractivă

3.012 ori
<b>iHunt își extinde oferta de produse și dă startul unei vânzări flash; Galaxy A6 primește o reducere atractivă</b>Cei de la iHunt.ro țin să ne anunțe prin intermediul unui comunicat de presă cu privire la o serie de noutăți aduse platformei lor online. Astfel descoperim că oferta de produse este extinsă și că în această perioadă are loc o campanie de vânzări

Printre comercianții de pe plan local specializați în vânzarea de terminale mobile și electronice îi avem și pe cei de la iHunt.ro, magazin care are ceva de anunțat astăzi. Descoperim că de acum înainte oferta sa de produse este extinsă, fiind incluse și smartphone-uri Nokia, Samsung, dar și produse din categorii precum brățări inteligente, aspiratoare, sănătate, jucării, home&deco, bebeluși, îngrijire dar și multe altele.

De asemenea, suntem informați că în această perioadă are locși o campanie de vânzări flash ce ne aduce prețuri foarte bune pentru o serie de smartphone-uri. Noi am ales 3 dintre acestea, dar întreaga colecție poate fi regăsită vizitând pagina comerciantului chiar de aici. Iată sugestiile noastre:

Nokia 7

La suma de 1.249 lei îl găsiți pe Nokia 7 în oferta celor de la iHunt.ro, telefon ce vine echipat cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 630, cu 4 GB RAM și cu 64 GB de stocare flash. Are slot microSD, un ecran Full HD cu diagonala de 5.2 inch și cameră frontală de 5 megapixeli. 

Meizu M6s

Printre puținele telefoane non-Samsung ce se bucură de o soluție Exynos îl avem și pe Meizu M6s, smartphone pe care iHunt.ro îl vinde în această perioadă pentru suma de doar 899 lei. Avem aici un procesor hexa-core de 2.0 GHz, un ecran de 5.7 inch cu rezoluție HD+ și aspect 18:9, 3 GB RAM, 32 GB de stocare flash și o baterie de 3000 mAh.

Samsung Galaxy A6

O reducere atractivă bifează și Samsung Galaxy A6, smartphone recent lansat pe piață care se remarcă prin ecranul de 5.6 inch cu aspect 18:9 și printr-un design premium. Are 3 GB de RAM, o baterie de 3000 mAh, procesor octa-core Exynos 7870 și câte o cameră de 16 megapixeli în față și în spate. Prețul său este de 1.450 lei.

Pentru a vedea întreaga ofertă a celor de la iHunt.ro vă invităm să accesați acest link!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×