OnePlus 6 poate fi achiziționat din China pentru doar 394 euro în varianta cu 6 GB RAM!

2.107 ori
<b>OnePlus 6 poate fi achiziționat din China pentru doar 394 euro în varianta cu 6 GB RAM!</b>Avem astăzi o ofertă de nerefuzat din partea celor de la GeekBuying, ofertă asociată smartphone-ului OnePlus 6 care în varianta cu 6 GB de RAM și 64 GB de stocare poate fi achiziționat la un preț foarte bun. Suma de vânzare este de numai

GeekBuying vine astăzi cu o ofertă greu de refuzat, ofertă asociată smartphone-ului OnePlus 6 care poate fi achiziționat în această perioadă la un preț cu adevărat special. Telefonul vă este deja foarte cunoscut, fiind flagship-ul companiei OnePlus din prima jumătate a acestui an, cel care aduce un puternic procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 la bord și un ecran generos de 6.3 inch.

OnePlus 6

Are și 6 GB de RAM în această variantă, dar și 64 GB spațiu de stocare flash. În materie de captură foto livrează fotografii realizate cu o cameră foto principală duală de 16 + 20 megapixeli în vreme ce pentru imaginile selfie se va folosi o cameră frontală de 20 megapixeli cu funcție auto-HDR și filmare la 1080p cu stabilizare electronică activată.

Este unul dintre cele mai rapide telefoane și când vine vorba de încărcare a bateriei de 3300 mAh de la bord, asta grație tehnologiei proprietare Dash Charge. Am realizat și noi astfel de teste pentru a vedea cât de rapid de încarcă bateria și cât de greu se descarcă în diferite scenarii, teste care vă sunt puse la dispoziție chiar aici într-o recenzie detaliată.

Smartphone-ul OnePlus 6 costă de regulă 519 euro pe site-ul oficial, dar grație unui cod special (UZZCRGPM) din partea GeekBuying puteți cumpăra telefonul de pe site-ul retailerului chinez la suma de numai 455.99 dolari ~ 394 euro. Punem la socoteală și TVA-ul de 19% pe care îl aveți de plată la sosirea telefonului în țară și se ajunge la 469 euro cost total, modalitate prin care se economisesc aproape 50 euro comparativ cu achiziția de pe oneplus.net.

Găsiți telefonul aici și aflați că în această perioadă tot pe GeekBuying și OnePlus 3 se vinde la un preț special de numai 195.99 dolari dacă folosiți codul promo IQVEYYPE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×