La evoMAG debutează campania evoHalloween în perioada 24 - 30 octombrie; reducerile nu impresionează

854 ori
<b>La evoMAG debutează campania evoHalloween în perioada 24 - 30 octombrie; reducerile nu impresionează</b>Cei de la evoMAG.ro au dat astăzi startul unei noi campanii promoționale, ofertă ce vine sub denumirea de evoHalloween și care se desfășoară în perioada 24 - 30 octombrie. Retailerul ne propune reduceri de până la 50% la o gamă variată

În perioada 24 - 30 octombrie cei de la evoMAG ne propun o nouă ediție de reduceri, ofertă initulată de această dată evoHalloween. Se promit cel puțin pe hârtie reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse și printre categoriile vizate aici se numără IT&C, Televizoare, electrocasnice, îngrijire personală, dar și auto, casă și decorațiuni.

Din păcate aceste discount-uri promise de retailer nu prea ies la iveală, fiind ca de fiecare dată vorba despre tăieri de preț aplicate sumelor inițiale la care produsele ajung în stoc. Se ajunge astfel ca produsele să aibă aceleași prețuri precum cele practicate în acest moment de către alți retaileri, ba chiar mai mari în unele cazuri.

În general obiectele mici de tipul accesoriilor pot fi achiziționate economisind câțiva lei, dar în cazul în care sperați să vedeți discount-uri serioase la electronicele din zona superioară de preț, nu prea aveți noroc. Pentru cei care vor să arunce o privire asupra ofertei evoHalloween, aveți link-ul campaniei chiar aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×