Vivo Nex 2 ajunge deja la un youtuber; Avem și randări proaspete pentru noul device

1.832 ori
<b>Vivo Nex 2 ajunge deja la un youtuber; Avem și randări proaspete pentru noul device</b>Următorul device pe care Vivo îl va aduce pe piață până la final de an se numește Vivo NEX 2, terminal despre care am aflat primele detalii chiar în urmă cu doar câteva zile. Astăzi descoperim că smartphone-ul a ajuns deja pe mâinile

Au trecut 3 zile de la aflarea primelor detalii despre Vivo Nex 2, un smartphone pe care compania chineză are în plan să îl lanseze oficial până la final de an. Astăzi descoperim că device-ul a ajuns deja pe mâna unui youtuber celebru și anume Mrwhosetheboss care ne oferă pe această cale un clip învăluit în mister.

VIVO NEX 2

Ne prezintă telefonul într-o cutie de protecție pentru ascunderea design-ului și confirmă pe această cale o parte dintre dotări.Descoperim astfel că device-ul va avea într-adevăr un display secundar în spate, dar și o cameră triplă în această zonă care va putea fi utilizată pentru selfie-uri deosebite. Camera din față dispare, asta în vreme ce primul model Nex sosea cu acel mecanism periscop care nu prea a rupt gura târgului.

Mrwhosetheboss ne dezvăluie că va exista un sistem de iluminare LED RGB în spate numit "Lunar Ring" ce va putea fi utilizat pentru notificări. De asemenea, revenind la camera triplă, aceasta va oferi funcția "Time of Flight" care va permite scanarea și înlocuirea unor obiecte din fotografie în mod digital, precum haine în cazul unei fotografii selfie.

Vivoe Nex 2 apare astăzi și într-o randare detaliată bazată pe leak-urile recente, fiind vorba despre opera lui Benjamin Geskin. O vedeți mai sus și aflați că telefonul va avea și scanner de amprente integrat în ecran!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×