Beats Powerbeats Pro debutează oficial; Căști wireless cu cip audio Apple H1 și autonomie de 9 ore

866 ori
<b>Beats Powerbeats Pro debutează oficial; Căști wireless cu cip audio Apple H1 și autonomie de 9 ore</b>Fix cum se vehicula anterior, iată că noile căști Beats Powerbeats Pro vin la pachet cu același cip audio precum cel regăsit pe AirPods 2 și anume Apple H1. Căștile de față au devenit oficiale în ultimele ore și avem de-a face cu un

Fix cum se vehicula anterior, iată că noile căști Beats Powerbeats Pro vin la pachet cu același cip audio precum cel regăsit pe AirPods 2 și anume Apple H1. Căștile de față au devenit oficiale în ultimele ore și avem de-a face cu un model complet wireless destinat aparent celor cu un stil de viață activ.

Beats Powerbeats Pro

După cum se poate vedea, există un suport special pentru urechi, de tip cârlig din silicon pentru a oferi fixare mai sigură. Aflăm faptul că cipul audio H1 integrat aici aduce suport pentru activarea hands-free a asistentului vocal Siri prin simpla rostire Hey Siri, dar și pentru ceilalți asistenți vocali disponibili, asta pentru că spre deosebire de AirPods 2, căștile Powerbeats Pro pot fi utilizate cu tot soiul de terminale.

Căștile de aici sunt rezistente la apă și transpirație și avem o husă de purtare/încărcare. O funcție utilă implementată aici este cea prin care playback-ul audio este pus în pauză atunci când dăm căștile jos, sau relua playback-ul când le punem iarăși pe urechi. Autonomia oferită de Powerbeats Pro este de 9 ore, iar cu acea cutiuță de purtare puteți ajunge la până 24 ore autonomie.

Husa se încarcă prin conector Lightning și aflați că aceste căști sunt disponibile în 4 nuanțe de culoare: Ivory, Black, Moss, respectiv Navy. Prețul este de 250 dolari și vânzările încep din mai. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×