MGCOOL Explorer 1S își prezintă capabilitățile în materie de fotografiere; o cameră video de acțiune cu preț de 49.99 dolari!

824 ori
<b>MGCOOL Explorer 1S își prezintă capabilitățile în materie de fotografiere; o cameră video de acțiune cu preț de 49.99 dolari! </b>Camera video de acțiune MGCOOL Explorer 1S este disponibilă în acest moment la un preț special pe site-ul gearbest.com, un dispozitiv ce sosește cu senzor Sony IMX078 de 20 megapixeli și cu suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD și 24fps.

În această perioadă cei de la GearBest.com desfășoară o campanie specială de reduceri și în ofertă este inclusă și camera video de acțiune MGCOOL Explorer 1S, dispozitiv despre care aflam mai multe detalii ieri. Aceasta este echipată cu un senzor Sony IMX078 de 20 megapixeli și oferă suport pentru filmarea la rezoluție 4K Ultra HD și 24fps, dar o putem utiliza și pentru fotografierea propriu-zisă.

Mostra foto MGCOOL Explorer 1S

Vedem astăzi câteva mostre foto realizate de către Explorer 1S și la prima vedere trebuie să ne declarăm chiar mulțumiți de calitatea imaginilor ținând cont de prețul de comercializare. Camera vine cu suport pentru captură wide la 70, 110, 140 și 170 grade - semn că imaginile din natură vor arăta cum nu se poate mai bine.

Mostra foto MGCOOL Explorer 1S

Această cameră video de acțiune poate filma și la rezoluție 4K după cum am menționat mai sus, dar și la rezoluție Full HD la 60fps, sau la 720p@120fps în format slow-motion. Camera MGCOOL Explorer 1S poate fi achiziționată în acest moment de pe GearBest.com la prețul de doar 49.99 dolari! Pentru detalii extra și lista completă de dotări puteți accesa site-ul mgcool.cc și pagina de Facebook MGCOOL!

Mostra foto MGCOOL Explorer 1S

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×