MGCOOL Explorer este o cameră 4K de acţiune, cu WiFi şi câmp larg de vizualizare; Numai bună pentru exploratori (P)

616 ori
<b>MGCOOL Explorer este o cameră 4K de acţiune, cu WiFi şi câmp larg de vizualizare; Numai bună pentru exploratori (P)</b>Am tot văzut la retailerii locali camere GoPro la 2000 de lei, dar staţi liniştiţi pentru că există şi alternative mai accesibile. Spre exemplu un model MGCOOL Explorer 4K costă doar 49.99 dolari la GearBest şi e tot o cameră de acţiune, mai mult una cu..

Am tot văzut la retailerii locali camere GoPro la 2000 de lei, dar staţi liniştiţi pentru că există şi alternative mai accesibile. Spre exemplu un model MGCOOL Explorer 4K costă doar 49.99 dolari la GearBest şi e tot o cameră de acţiune, mai mult una cu captură 4K.

Vine şi cu suport WiFi şi câmp de vizualizare de 170 de grade. Acest model are un senzor Sony IMX 179 de 1/3.2 inch şi filmează 4K la 15 FPS, având şi un ecran de 2 inch disponibil pentru a ne vedea capturile. Se poate conecta via WiFi, acoperind o distanţă de 10 metri şi suportă carduri de memorie de până la 64 GB. Carcasa sa e rezistentă la apă, până la o adâncime de 30 metri.

MGCOOL Explorer este o cameră 4K de acţiune, cu WiFi şi câmp larg de vizualizare; Numai bună pentru exploratori

MGCOOL Explorer are o baterie de 1050 mAh, care oferă 80 de minute de funcţionare, ceea ce nu e rău. Se conectează la smartphone-uri cu Android sau iOS, ce pot folosi o aplicaţie dedicată pentru a controla acest gadget. Are şi timer şi este un aparat compact, cântărind doar 55 de grame. Această mini cameră de acţiune e capabil şi să filmeze la rezoluţie 2K şi 30 FPS sau Full HD la 60 FPS, dar e capabilă şi captura foto RAW la 16 megapixeli.

Se precomandă de aici şi preţul excelent de 49.99 dolari e valabil până pe 6 martie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×