Mini Turul Magazinelor: iPhone X pică sub 5000 lei, resigilat e şi mai ieftin + tastatură mecanică la reducere

1.499 ori
<b>Mini Turul Magazinelor: iPhone X pică sub 5000 lei, resigilat e şi mai ieftin + tastatură mecanică la reducere</b>V-am pregătit astăzi un mini tur al magazinelor, unul în care ne concentrăm asupra celor mai interesante oferte peste care am dat. Vă propunem astfel un iPhone X resigilat la aproximativ 1000 euro ce sună tare bine dacă vreți să economisiți

Azi avem un mini tur al magazinelor, pentru că suntem asaltaţi de scăpări de telefoane şi noutăţi. Ca atare am strâns ce era mai interesant din online şi avem câteva preţuri bune pentru voi. iPhone X ajunge la 1000 de euro la resigilatele eMAG.ro, iar Quickmobile.ro vinde acelaşi iPhone X la sub 5000 lei. Apoi am găsit şi o tastatură bună pentru gameri, plus bonus un selfie phone de 119 dolari, cu camera frontală de 16 MP.

1. iPhone X resigilat

iPhone X

În oferta de resigilate de la eMAG.ro am găsit un iPhone X care costă 1000 de euro. Are mici urmă de folosire şi ambalajul original deschis, dar aveţi 3 poze cu terminalul pentru a vă edifica. Pe iPhone X toată lumea îl ştie, inaugurând ecranul OLED în rândul telefoanelor Apple şi oferind o cameră şi baterie foarte solide conform testelor noastre. Ca performanţă nu prea are rival şi cumva lumea a început să aprecieze chiar şi "bretonul".

2. iPhone X la preţ bun la Quickmobile.ro

iPhone X

Acelaşi iPhone X e vândut de Quickmobile.ro la 4.999 lei, în versiunea argintie cu 64 GB. Retailerul promite că livrează imediat produsul, a doua zi după comandă. Terminalul e un deschizător de drumuri şi are marele avantaj că dacă îl cumpăraţi acum probabil nu o să vă simţiţi cu buza prea umflată la toamnă, pentru că îmi e greu să cred că în afară de mărime iPhone X Plus mai adăugă extra-uri chintesenţiale.

3. Tastatură mecanică HyperX Alloy Elite

HyperX Alloy Elite

Gamerii pro adoră tastaturile mecanice, mai ales unele pe USB, pentru a transmite mai bine comenzile pe fir. Un produs HyperX de acest gen a primit reducere de la Cel.ro, care îl vinde la 459 lei. Vine cu bară de lumină şi 6 efecte de iluminare dinamică, cadru din oţel, comutatoare mecanice, butoane de mass media şi roată de volum, plus 100% anti ghosting.

4. ZTE Nubia M2 Lite

ZTE Nubia M2 Lite

La doar 119.99 dolari la Banggood.com primești un telefon cu cameră selfie de 16 MP cu blitz LED şi efecte Beauty, ideal pentru Valentine's Day. ZTE Nubia M2 Lite are un corp metalic subţire, de doar 7.6 mm în talie şi dispune de 3 GB RAM, procesor MediaTek, slot microSD şi baterie de 3000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×