Mini Turul Magazinelor #7: Cameră IP inteligentă, super cameră video 4K la doar 130 dolari şi ochelari Police la 70% reducere

1.477 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #7: Cameră IP inteligentă, super cameră video 4K la doar 130 dolari şi ochelari Police la 70% reducere</b>Înainte de a face o mică pauză cu ocazia sărbătorilor de Paște, mai este timp și pentru un mini tur al magazinelor, unul concentrat pe camere video după cum ați descoperit încă din titlu. Avem pentru voi o cameră IP inteligentă, dar și un model

Cu puţin înainte de Paşte venim cu un mic Tur al Magazinelor, unul axat pe oferte şi superoferte. Avem o cameră 4K care nu ajunge nici la 600 de lei, un mouse de gaming cu preţ redus serios şi ochelari Police cu preţ tăiat cu 70%. Toate acestea plus o cameră IP inteligentă cu o sumă corectă.

1. Mouse gaming Trust GXT 158

Trust GXT 158

eMAG.ro a inclus în seria reducerilor sale de Paşte (cu discount la 2 milioane de produse) şi un mouse de gaming Trust GXT 158. Este un mouse laser care ajunge să coste cât un bilet la film şi două meniuri la McDonald's, deci ridicol de ieftin. Are un cablu împletit de 1.7 metri şi iluminare LED, plus un senzor precis de 5000 DPI. Vine cu 8 butoane programabile.

2. Ochelari Police la reducere

Ochelari Police

Elefant.ro are o serie bună de tot de reduceri la accesorii, printre care şi ochelarii Police. Am găsit două modele care ajung să coste doar 296.99 lei şi 299.99 lei, faţă de 600 de lei cât costă de obicei. Sunt ochelari de soare cu ramă şi lentle din plastic, de culoare maro şi care cresc contrastul, fiind recomandate pentru condus. Produsul are lentile polarizate, cu filtru UV, ce oferă protecţie maximă şi reduce reflexiile nedorite. Filtrul de protecţie este din categoria 3, pentru soare puternic.

3. Cameră video 4K Andoer

4K Andoer

A trebuit să mă frec la ochi când am văzut preţul de doar 134.99 dolari pentru această cameră video 4K la Cafago.com. Are de toate, inclusiv lentila wide angle, funcţie macro, ecran touch de 3 inch, night vision cu infraroşu şi zoom digital 16X. În plus vine şi cu conectivitate WiFi şi fotografiere la 48 MP prin interpolare. Filmarea 4K se face la 24 FPS şi avem şi un microfon stereo la bord. Practic la puţin peste 500 lei avem o super cameră (sau nu?).

4. Cameră supraveghere Aqara

Camera IP

La GearBest.com am găsit o cameră inteligentă de supraveghere pentru locuinţă, la preţul de doar 36.99 dolari. Are câmp de vizualizare de 180 de grade, 3 moduri Sleep şi funcţie de interfon. Se conectează la WiFi şi filmează în Full HD. Cântăreşte doar 100 de grame şi se poate conecta în cadrul ecosistemului smart home ZigBee. Stocarea capturilor se poate face în cloud.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×