Turul Magazinelor #400: Betonieră, plăci grafice hardcore, acumulator la preţ mic şi trotinetă electrică la reducere, plus echipament pescuit

1.407 ori
<b>Turul Magazinelor #400: Betonieră, plăci grafice hardcore, acumulator la preţ mic şi trotinetă electrică la reducere, plus echipament pescuit</b>Ajungem astăzi la Turul Magazinelor cu numărul 400, ediție în care vă prezentăm numeroase produse interesante, printre care o serie de plăci video hardcore, o betonieră, sau un acumulator extern la preț foarte bun. Pe deasupra mai găsim și

A venit şi momentul Turului Magazinelor, ediţia 400, versiune primăvăratică a colecţiilor noastre de oferte obişnuite. Am inclus câteva produse insolite, precum echipament de pescuit sau o betonieră, dar şi favorite ale publicului precum plăci grafice, acumulator extern şi o trotinetă electrică, cu preţ bun. Hai să vedem ce e special la ele.

1. Placă video GIGABYTE GeForce GTX 1060 Windforce OC, 6GB

GIGABYTE GeForce GTX 1060 Windforce OC, 6GB

Balul plăcilor grafice din acest tur este deschis de către acest model Gigabyte, care vine cu 6 GB memorie şi preţ sub 1900 lei la evoMAG.ro. Este un GTX 1060, destul de puternic încât să ruleze orice titlu va trece prin cap. Are două porturi DVI, un HDMI şi un DisplayPort şi vine cu suport pentru Overclocking şi un Gaming mode. Nu e chiar ideală pentru mining, dar e bună de gaming şi editare video.

2. Placa video mining Zotac GeForce GTX 1080 Ti  5GB

Zotac GeForce GTX 1080 Ti  5GB

Cei de la PCGarage.ro au creat o zonă specială a site-ului unde găseşti plăci speciale pentru minerit. Sunt doar 3 plăci grafice acolo şi am ales-o pe cea mai scumpă şi probabil cea mai productivă dintre ele la nivel de currency. Costă 4599 lei şi are stoc magazin suficient. Se bazează pe tehnologie 256 bit şi are 5 GB memorie. Garanţia comercială este de 3 luni, lucru de aşteptat pentru o placă de mining care va fi solicitată intens, mult mai mult decât o placă clasică de gaming.

3. Baterie externă S2, 10000mAh

Baterie Externă S2 10000mAh

Ştiu că poate vă descurajează culoarea roz a acestui acumulator extern, dar preţul este chiar bun la 59.90 lei la Quickmobile.ro pentru o capacitate de 10.000 mAh. Vine cu două porturi USB, input la 5V şi 1.5A şi ieşire la 5V şi 1.5A sau 5V şi 1.5A. Cântăreşte doar 230 de grame.

4. Trotinetă electrică Evolio X-GO

Evolio X-GO

Atunci când debuta toamna trecută, trotineta Evlio X-GO costa în jur de 1799 lei , iar acum ajunge la coste la Flanco.ro doar 1199 lei. La debut a fost promovată drept cea mai ieftină trotineta electrică din România, deci vă daţi seama acum la acest preţ ce recorduri stabileşte. Este un model uşor şi compact, care e pliabil şi oferă autonomie de până la 10 kilometri. Are motor electric de 250W şi oferă o viteză maximă de 20 km/h.

Sistemul de frânare EBS este pe bază de frânare regenerativă pe roata din faţă. Are şi frână pe roata din spate pentru extra siguranţă. LED-urile de la bord îi oferă un design elegant.

5. Betonieră Alverosal

Betonieră Alverosal

Primăvara se numără proiectele de construcţie, iar cine vrea să îşi construiască o fundaţie, o alee betonată sau un loc de parcare solid pe terenul proaspăt cumpărat are o opţiune accesibilă la eMAG.ro. Aceasta betonieră Alverosal costă 858 lei şi vine cu capacitate de 150 litri. Acest produs cântăreşte 51 de kilgorame şi are 26.6 rotații pe minut.

6. Microfon LEIHAO BM

Microfon LEIHAO BM

Cine vrea să se facă podcaster sau YouTuber are la dispozitie acest microfon cu condensator şi stand special din metal. Costă 23 dolari la GearBest.com şi are o capsulă cu diafragmă acoperită cu aur. Este gândită pentru a minimaliza zgomotul de fond. Conectorul de 3.5 mm e compatibil cu orice PC, iar suportul din metal este rezistent, încât să nu fie uşor de lovit sau dărâmat din greşeală. Are şi un capac special din spumă pentru a oferi un sunet mai clar.

7. Cameră video pescuit - Lixada 1000TVL

Cameră video pescuit - Lixada 1000TVL

A început şi sezonul pescuitului, iar multă lume se va duce tehnologizată la întâlnirea cu peştişorul de aur. Noi am găsit un accesoriu de 135 dolari la Cafago.com, o cameră montată pe un cablu şi conectată la un display LCD de 4.3 inch, care va arăta bancurile de peşti, raci şi cum se descurcă momeala voastră sub apă. Camera este una wide angle de 140 de grade, iar ecranul are o acoperire specială pentru a fi vizibil la soare. Autonomia este de până la 6 ore.

Camera are 8 LED-uri infraroşu şi avem şi slot microSD pentru a salva capturile pe PC ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×