Mini turul magazinelor #11: Reduceri de Black Friday la Altex la telefoane şi consolă retro, Nokia 6 2018 mai ieftin la Quickmobile

2.134 ori
<b>Mini turul magazinelor #11: Reduceri de Black Friday la Altex la telefoane şi consolă retro, Nokia 6 2018 mai ieftin la Quickmobile</b>Punem accentul pe telefoane în special astăzi și avem pentru voi 3 propuneri mari și late. Prima de pe listă este Samsung Galaxy A8 (2018), un terminal care se laudă cu o cameră selfie duală și cu un design foarte atractiv pentru zona mid-range

Astăzi am revenit cu un mini tur al magazinelor, pe fondul faptului că Altex.ro a pornit o campanie de Black Friday cu reduceri foarte generoase. Am găsit un telefon super atractiv la ei, dar şi o consolă retro care va trezi amintiri. Apoi am găsit un telefon cu preţ aproape ca în China la eMAG.ro şi un new entry la Quickmobile.ro care deja are reducere.

1. Samsung Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018)

Mi se pare că nu ai voie să refuzi preţul actual pentru Samsung Galaxy A8 (2018). Suma practicată de Altex.ro e cu mai bine de 100 de euro mai mică decât la debutul telefonului la început de an. Atunci când am realizat recenzia lui Samsung Galaxy A8 (2018) am lăudat în special capacitatea sa la nivel de cameră selfie, un sistem de cameră duală frontală care se ridică peste ce oferă Xperia XA2 Ultra spre exemplu.

Şi performanţa device-ului e foarte bună, iar la capitolul cameră principală telefonul se bate cu Galaxy S7 şi Nokia 8 şi chiar le depăşeşte. Must buy!

2. Xiaomi Redmi 5 Plus

Xiaomi Redmi 5 Plus

Xiaomi Redmi 5 Plus este un telefon care a fost testat de noi recent şi care a făcut o impresie bună în special la capitolul baterie. PCGarage.ro vinde telefonul la preţul de 698 lei, o sumă foarte bună, în condiţiile în care retailerii din China vând device-ul la suma de 213 dolari cu TVA, adică 823 lei. Are o baterie tare generoasă de 4000 mAh și un ecran de 6 inch cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD+.

3. Nokia 6 (2018)

Nokia 6 (2018)

O altă ofertă foarte atractivă este reprezentată de Nokia 6 (2018) se vinde pentru doar 999 lei, sumă excelentă pentru un telefon cu procesor Snapdragon 630, cameră Zeiss de 16 MP şi 4 GB RAM. Are şi baterie de 3000 mAh, Android Oreo şi o construcţie premium. Atenţie, căci în secţiunea comentarii am văzut pe cineva menţionând că este o versiune fără optică Zeiss şi doar cu Nougat şi nu Oreo.

Trebuie să faceţi ceva săpături pentru a afla ce versiune avem aici. Procesorul și designul sunt bătute în cuie totuși.

4. Consolă retro Commodore 64 (C64) Mini

Commodore 64

Una dintre consolele old school cele mai apreciate este cea Commodore 64. O are Altex.ro la preţ bun, de 299 lei. A debutat în 1982 şi costa 595 dolari la debut. Commodore 64 era pe vremuri apogeul computerelor anilor 80, un computer 8 bit pentru utilizatorul casnic lansat de Commodore Internaţional. Maneta joystick va trezi foarte multe amintiri, iar cele 64 de jocuri retro sunt binevenite.

Inaugura grafica color şi coloana sonoră sintetizată la vremea sa. Ieşirea video a fost adusă la zi, via HDMI, iar formatul este cu 50% mai compact decât la modelul original. Grafica este oferită la rezoluţie 720p şi avem şi 2 porturi USB. Tastatura este pur decorativă, reţineţi!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×