Mini Turul Magazinelor #52: Reduceri la Subwoofere auto, televizor smart cu Android la preţ mic, Mate 20 Pro varianta super high end în România

1.556 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #52: Reduceri la Subwoofere auto, televizor smart cu Android la preţ mic, Mate 20 Pro varianta super high end în România</b>Am revenit după Crăciun, cu bateriile încărcare de sarmale, cozonaci, piftie şi alte bunătăţi. E momentul totuşi să vânăm şi nişte reduceri, mai ales dacă am primit bani de la Moşul şi nu ştim ce să facem cu ei. Am găsit o variantă super high

Am revenit după Crăciun, cu bateriile încărcare de sarmale, cozonaci, piftie şi alte bunătăţi. E momentul totuşi să vânăm şi nişte reduceri, mai ales dacă am primit bani de la Moşul şi nu ştim ce să facem cu ei. Am găsit o variantă super high end de Huawei Mate 20 Pro, subwoofere la preţuri accesibile şi la reducere, un televizor smart cu Android şi preţ mic, plus un desktop Lenovo cu Windows preinstalat, bun de o perioadă Back to School. Toate acestea se află mai jos.

1. Televizor Smart Tech 3219NSA, 80 cm

Smart Tech 3219NSA

Chiar dacă acest televizor are doar rezoluţie HD, mi se pare OK diagonala sa pentru un dormitor: 80 de cm. Costă sub 650 lei la eMAG.ro şi are avantajul că vine cu Android şi funcţii smart. Are panou LED, două boxe stereo de 8W, tuner digital şi player multimedia integrat. Vine şi cu WiFi integrat, 1 port USB, 1 intrare component, una SCART, jack audio şi 3 porturi HDMI, dar şi slot CI+. L-aş recomanda pentru un bunic, unchi, mătuşă din provincie.

2. Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Nu ştiu dacă ştiţi, dar există şi o variantă ultra high end de Huawei Mate 20 Pro, care tocmai a intrat în România. Este vândută de către Quickmobile.ro, din ce am înţeles în exclusivitate. Vorbim aici despre modelul cu spate arătos Twilight, cu 8 GB RAM şi 256 GB stocare. Costă 4850 lei dacă aplicați codul promo QUICK202 şi îşi păstrează atributele atractive ale camerei, în frunte cu capacitatea de captură excelentă în condiţii low light şi cea mai bună stabilizare de pe vreun Huawei de până acum.

Nu uităm nici de selfie-urile perfecte şi culorile bine calibrate. Are procesor Kirin 980, cel mai puternic de pe Android acum. 

3. Desktop Lenovo ThinkCentre V320

Lenovo ThinkCentre V320

Un computer desktop ideal pentru un şcolar şi pentru perioada Back to School, acest PC de la Cel.ro are un preţ cu adevărat bun. Mai ales că acei 1199 lei  includ şi Windows 10 Pro, tastatură şi mouse. Primiţi 4 GB RAM, 500 GB stocare, drive DVD, procesor Intel Celeron N3000 şi toate într-o carcasă grea de doar 4.8 kilograme. Bun de Office şi browsing, eventual și pentru un SRL mic la început de drum și alte sale sarcini contabile. 

4. Subwoofere la reducere pe Altex.ro

Subwoofer

Altex.ro are o întreagă serie de reduceri pentru produse auto, pentru componente electronice şi electrice ale maşinii, camere cu DVR, GPS-uri, bujii, cabluri şi echipamente audio. Eu am ales pentru voi 3 subwoofere la reducere atractive şi aparţinând de mărci bune.

  • Subwoofer auto amplificat JBL Basspro SL, 20 cm, negru: 799 lei /  (Se potriveşte sub scaunul din faţă la majoritatea maşinilor şi completează acustica maşinii cu un bas puternic. Are o sumedenie de conectori)
  • Subwoofer auto activ BLAUPUNKT GTB8200A: 299 lei
  • Subwoofer auto pasiv JBL CS1204B, 30 cm, 250W, negru: 349 lei
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×