Noile modele iPhone din 2018 ar putea veni cu suport Apple Pencil; Avem şi preţ pentru iPhone (2018), cel cu ecran LCD

1.550 ori
<b>Noile modele iPhone din 2018 ar putea veni cu suport Apple Pencil; Avem şi preţ pentru iPhone (2018), cel cu ecran LCD</b>Nici o zi fără noi scăpări legate de iPhone-urile din 2018! De această dată aflăm un preţ de pornire pentru modelul cu ecran LCD de 6.1 inch, dar şi o teorie legată de Apple Pencil şi compatibilitatea sa cu iPhone-urile cele noi.

Nici o zi fără noi scăpări legate de iPhone-urile din 2018! De această dată aflăm un preţ de pornire pentru modelul cu ecran LCD de 6.1 inch, dar şi o teorie legată de Apple Pencil şi compatibilitatea sa cu iPhone-urile cele noi. Toate acestea sunt dezbătute mai jos.

Auzisem de ceva vreme ca Apple ar vrea să îşi facă iPhone-urile compatibile cu stylus-urile sale, dar nu văzusem până acum vreo dovadă în această privinţă, în afară de câteva brevete. Acum aflăm dintr-un raport al celor de la TrendForce că Apple va include atât Face ID pe toate cele 3 noi modele iPhone, iar modelele cu ecran OLED ar putea aduce şi suport pentru Apple Pencil. Asta înseamnă că unele dintre funcţiile văzute pe iPad Pro sau iPad (2018) ar putea ajunge aici şi mă gândesc în special la desen, scris notiţe, recunoaşterea scrisului de mână sau editare în suita Adobe.

Aceeaşi sursă estimează producţia de noi unităţi pe la 83 de milioane, până la 88 de milioane chiar. Analiştii şi experţii se aşteaptă ca acest trio de telefoane să captureze o cotă de piaţa globală mai mare decât tripleta de anul trecut, atunci când iPhone 8 şi 8 Plus nu s-au vândut aşa bine, faţă de iPhone X, care a devenit hit imediat. Cât despre preţuri, a apărut suma de 699 dolari pentru iPhone (2018) aka iPhone 9 aka modelul cu ecran LCD de 6.1 inch.

Ştiu că în România nu pare un preţ accesibil, dar pentru americani e OK şi comparat cu Galaxy Note 9 şi suma de 1000 de dolari e chiar un chilipir. Variantele cu ecran OLED vor costa între 899 şi 949 dolari pentru iPhone X2/ iPhone XS şi peste 1000 de dolari pentru iPhone X Plus/Xs Plus. Se porneşte de la 64 GB stocare şi se ajunge la 512 GB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×