Samsung Galaxy Note 9 are cel mai bun ecran din lume, conform DisplayMate

2.038 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 are cel mai bun ecran din lume, conform DisplayMate</b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte în aceste zile teste amănunţite şi din clipa în clipa aşteptam apariţia sa în topul DxOMark, dar şi un test de îndoire. Până atunci vedem un test al ecranului sau, realizat de către cei de la DisplayMate. Rezultatul?

Samsung Galaxy Note 9 primeşte în aceste zile teste amănunţite şi din clipă în clipă aşteptăm apariţia sa în topul DxOMark, dar şi un test de îndoire. Până atunci vedem un test al ecranului său, realizat de către cei de la DisplayMate. Rezultatul? O sumedenie de superlative.

Samsung Galaxy Note 9 are un ecran Super AMOLED de 6.4 inch cu rezoluţie Quad HD+ şi cu suport HDR10. Noul Note a atins scoruri şi rezultate record în câteva zone cheie. Spre exemplu are cea mai bună Acurateţe Absolută a Culorilor, fiind numită "imposibil de separat de definiţia perfecţiunii în domeniu". Şi intensitatea culorilor a fost lăudată, plus luminozitatea şi unghiurile largi de vizualizare.

A fost stabilit şi un nivel record de luminozitate, de 710 nits, adică un plus cu 27% faţă de Galaxy Note 8 şi el premiant la vremea sa. Per total, terminalul a primit nota A+, cea mai mare distincţie acordată vreunui smartphone. După ce a trecut toate testele de laborator, telefonul a primit numai calificative excelente, adică All Green fiind doar al doilea telefon care e atât de apreciat de DisplayMate, primul fiind Galaxy S9. Şi iPhone X primise scoruri foarte ridicate.

Contrastul este premiat la rândul său, plus reflectivitatea ecranului şi schimbările de culoare la diferite unghiuri. Am aflat şi că telefonul are aranjament de pixeli tip Diamond şi o funcţie Always On Display îmbunătăţită. Aşteptam acum testele de cameră, baterie şi rezistenţă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×