Mini Turul Magazinelor #17: În căutarea aerului condiţionat ieftin, plus umidificator şi dezumidificator

1.583 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #17: În căutarea aerului condiţionat ieftin, plus umidificator şi dezumidificator</b>Astăzi ne aflăm în căutarea unui aparat de aer condiționat, asta pentru că vara își arată din nou colții și avem nevoie de răcoare pentru a savura meciurile din Cupa Mondială 2018. Astfel vă propunem în turul magazinelor de astăzi o serie de

Dacă v-am oferit tururi tematice cu proiectoare video şi televizoare pentru Cupa Mondială, azi ne ocupăm de maşinării de făcut răcoare. E vorba despre aparate de aer condiţionat, umidificatoare şi dezumidificatoare. Toate cu preţuri mai accesibile decât clasica suma de 1500 lei pe care o spargi pe aer condiţionat în ziua de azi.

1. Aer condiţionat portabil VORTEX VAP-T09K, 9.000 BTU

VORTEX VAP-T09K

Cine e nemulţumit că are aer condiţionat în sufragerie, dar nu îi ajunge răcoarea şi în dormitor, poate apela la acest aparat de aer condiţionat portabil Vortex. Altex.ro îl vinde la sub 1300 de lei, ceea ce nu e rău deloc. Este un model de 9000 de BTU pe oră şi cel mai genial lucru e că dacă îl luaţi resigilat ajunge să coste chiar sub 900 de lei. Are şi program de dezumidificare, vine cu telecomandă şi cântăreşte în jur de 31 de kilograme. Are şi roți pentru a se deplasa mai uşor şi nu necesită o unitate exterioară.

2. Aparat de aer condiţionat Yoki KW12IG2, 12000 BTU

Yoki KW12IG2

La Cel.ro am găsit şi un aer condiţionat clasic, un model de 12.000 BTU la suma de doar 1199 lei. Face parte din clasa A++ şi vine şi cu unitate externă şi telecomandă. Are un buton Turbo, care îl ajută să atingă o temperatură confortabilă într-un timp cât mai scurtă. Pentru a dezgheţa unitatea exterioară în mod eficient există o funcţie inteligentă de dezgheţare, care economiseşte energie. Poate funcţiona şi pe modul încălzire, util iarna şi are timer pentru îl porni şi opri la o anumită oră.

3. Umidificator Philips HU4801/01

Philips HU4801/01

Intrăm în teritoriul umidificarii, cu acest model Philips, care costă doar 399 lei la evoMAG. Are tehnologie NanoCloud, care combate aerul uscat şi creşte igienizarea aerului din locuinţă. Va distribui uniform aerul umidificat din cameră şi va împrăştia cu 99% mai puţine bacterii faţă de modelele de umidificatoare ultrasonice. Nu are praf alb şi nu udă suprafeţele. Se opreşte automat când rămâne fără apă şi poate oferi umidificare silenţioase sau standard. Rezevorul e uşor de umplut. 

4. Dezumidificator de aer Electrolux EXD16DN3W

Electrolux EXD16DN3W

Pe de altă parte dacă doriţi să dezumidificati aerul din cameră, există un model Electrolux de dezumidificator, la suma de 899 lei la Flanco.ro. E util pentru verile acelea umede şi lipicioase, mai ales noaptea. Are un design stilat, este foarte portabil având rotiţe speciale şi include o funcţie cronometru, care poate amâna pornirea aparatului cu până la 24 de ore. Ionizatorul său scapă de praf şi alergeni, iar uscarea turbo elimină excesul de vapori de apă din aer. Având o funcţie de Oprire automată, rezervorul de apă al unităţii nu se va revărsa când se umple.

Bonus: Telefon Google Pixel la doar 1499 lei (doar 2 bucăţi rămase).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×