Mini Turul Magazinelor #36: Boxe Marshall pentru puriştii sunetului, laptop gaming ieftin şi player portabil Hi Res

1.590 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #36: Boxe Marshall pentru puriştii sunetului, laptop gaming ieftin şi player portabil Hi Res</b>Pentru acest final de săptămână lucrătoare v-am pregătit un tur al magazinelor mai compact, unul în care punem accentul pe produsele din zona acusticii. Astfel vă propunem pentru achiziție o pereche de boxe de la celebrul brand Marshall

Azi facem un mini Tur al Magazinelor, mai light, mai de început de weekend aşa. Ne axăm pe produse de divertisment 100%, fără electrocasnice şi alte nebunii. Includem un player portabil Hi-Res MP3, dar şi boxe Marshall de calitate, o boxă ceva mai accesibilă la evoMAG.ro şi un laptop de gaming Lenovo. Toate acestea mai jos.

1. Boxe MicroLab SOLO 6C

MicroLab SOLO 6C

Cine se afla în căutarea unor boxe de gaming solide, poate apela la acest model MicroLab, de la evoMAG.ro. Costă sub 500 de lei şi vine cu două unităţi de câte 50W, cu frecvenţa de răspuns itnre 50 Hz şi 20 Khz. Este un produs de gaming cu configuraţie 2.0, cu jack audio şi cu design destul de masiv. Recenziile de pe web laudă calitatea construcţiei, firul conector lung şi faptul că acoperă lejer un apartament. Sunetul este cald şi echilibrat și vin și cu telecomandă. 

2. Player portabil Hi-Res FiiO M3K

FiiO M3K

Rămânem în zona muzicală, cu un player portabil Hi-Res FiiO M3K, care dacă era produs de Sony ar fi costat vreo 2000 de lei sau mai mult. În cazul acestui model vândut de către eMAG.ro costă doar 399 lei. Are design minimalist şi un recorder audio care îl face bun şi de reportofon. Vine cu un DAC USB de înaltă fidelitate şi o carcasă elegantă unibody din aluminiu. Cântăreşte doar 77 de grame şi suportă formate audio precum FLAC, ALAC, WAV şi APE.

Oferă o autonomie de până la 24 de ore şi suportă carduri microSD de până la 2 TB.

3. Laptop Lenovo Legion Y520

Legion Y520

Trecem în zona de gaming, cu un laptop Lenovo Legion cu procesor Intel Core i5, care vine cu 4 GB RAM, 1 TB de stocare şi placa grafică GeForce GTX 1050 cu 2 GB memorie. Costă 2798 lei la PCGarage.ro şi procesorul sau Core i5 este de generaţie 2017. Pune la bătaie acustică Harman şi Dolby Premium şi cântăreşte puţin pentru un laptop de gaming: 2.4 kilograme. Vine cu un ecran de 15.6 inch Full HD, cu protecţie anti glare. Memoria sa poate fi extinsă până la 32 GB şi îi puteţi pune şi un SSD. Bateria oferă o autonomie maxim de 4 ore.

4. Boxe Marshall la Quickmobile.ro

Marshall

Am scris despre boxele de acest tip pentru site-ul soră Mobilissimo.ro - Gadgetzone.ro şi trebuie spus că sunt fantastice. Boxele Marshall se inspiră din amplificatoarele de chitară şi oferă un sunet foarte puternic, răsunător. Nu sunt chiar pentru casă, ci mai mult pentru încăperi mari, generoase, cavernoase. Unele modele precum cel Killburn la 1559 lei au o curea pentru a fi transportate mai uşor.

Toate arată ca amplificatoare şi au şi acele butoane specifice deasupra. Pe lângă modelele mai masive există şi unele portabile precum Stanmore la 1699 lei sau Action, dar şi noua versiune Stockwell , care vine cu kickstand special. Varianta Stockwell este cea mai accesibilă la 894 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×