OnePlus 6 primeşte Android 9.0 Pie prin actualizarea la OxygenOS 9.0; Confirmat inclusiv în România

3.145 ori
<b>OnePlus 6 primeşte Android 9.0 Pie prin actualizarea la OxygenOS 9.0; Confirmat inclusiv în România</b>OnePlus 6 a început să primească în ultimele 24 de ore actualizarea la Android 9.0 Pie (varianta finală), care s-a produs odată cu actualizarea la Oxygen OS 9.0. A fost confirmată inclusiv în România, de către utilizatorul Nicolae Minga de pe Grupul..

OnePlus 6 a început să primească în ultimele 24 de ore actualizarea la Android 9.0 Pie (varianta finală), care s-a produs odată cu actualizarea la Oxygen OS 9.0. A fost confirmată inclusiv în România, de către utilizatorul Nicolae Minga de pe Grupul Mobilissimo de pe Facebook. Avem detalii despre update mai jos.

OnePlus 6 a primit un Android Pie stabil, după o perioadă de beta testing. Saltul versiunii Oxygen OS este destul de mare, de la OxygenOS 5.x la 9.0. OnePlus a făcut trecerea la gesturile de navigare şi la interfaţa specifică lui Android Pie, adică pe bază de swipe-uri. Suportă accente de culoare personalizabile, iar acest release aduce funcţia Adaptive Battery, care învaţă din modurile de utilizare ale fiecărui utilizator şi împiedică aplicaţiile să consume prea multă energie.

OnePlus 6 primeşte Android 9.0 Pie prin actualizarea la OxygenOS 9.0; Confirmat inclusiv în România

Do Not Disturb are setări ajustabile şi avem şi un Gaming Mode 3.0, care afişează notificările pentru mesaje text şi apeluri din aplicaţii third party. Android Security Patch-ul pe septembrie 2018 este de asemenea aici. OxygenOS 9.0 va sosi în etape pe tot globul şi din câte vedem online nu par să fie bug-uri sau probleme. Ar trebui să ajungă la toţi utilizatorii până luni.

OnePlus este în plină ascensiune, între vestea că a intrat în top 5 producători smartphone premium în T2 2018 şi faptul că OnePlus 6T promite să fie cu adevărat special. Acum vine şi acest update la Android Pie, asta în condiţiile în care companii că Samsung, HTC, Nokia sau Motorola nu au oferit încă actualizări de gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×