Mini Turul Magazinelor #4: Robot de bucătărie, combină frigorifică şi cuţite de decorat la super preţuri

930 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #4: Robot de bucătărie, combină frigorifică şi cuţite de decorat la super preţuri</b>Deși știrile referitoare la terminalele ce vor debuta în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018 ne iau cu asalt în aceste zile, am găsit puțin timp pentru a arunca o privire printre ofertele propuse de magazinele online de la noi, dar și din afară

Pentru că suntem invadaţi de ştiri de la MWC 2018, dar nu am uitat de reduceri atractive, azi vă prezentăm un Tur al Magazinelor, ediţia în miniatură. Această versiune de Tur a ajuns la ediţia cu numărul 4, care se bazează strict pe produse pentru bucătăriile voastre. Hai să vedem despre ce e vorba.

1. Combină frigorifică incorporabilă Hansa BK 316.3 FA

Hansa BK 316.3 FA

Acest curat chilipir vine la sub 1000 lei în cadrul campaniei eMAG.ro Stock Busters. Combina frigorifică incorporabilă Hansa are o capacitate impresionantă de 246 litri şi măsoară 177 cm înălţime. Are sistem de răcire congelator NO FROST, 4 rafturi din sticlă şi 4 suporturi uşă. Mai vine şi cu suport pentru ouă, tava pentru gheaţă şi autonomie de 11 ore fără curent. Nivelul de zgomot pe care îl face este redus, de doar 41 decibeli.

2. Robot de bucătărie Philips Avance Collection HR7778/00

Philips Avance Collection HR7778/00

În aceeaşi gamă de produse pentru bucătărie cu preţ pur şi simplu prea bun găsim acest robot de bucătărie Philips Avance, care costă doar 749.99 lei la evoMAG.ro. A se remarca numărul mare de accesorii pe care le primim la pachet aici. Acest robot ne ajută să pregătim pâine, prăjituri, băuturi şi multe altele, toate în casă. Foloseşte spirale metalice inovatoare pentru aluat şi are un motor puternic de 1000W.

În plus vine cu cârlig metalic de frământat pentru un aluat de pâine cât mai reuşit. Are și tel metalic în formă de balon, pentru frişcă şi albuşuri. Pentru feliere avem un disc reglabil, plus storcător de citrice, storcător centrifugal pentru 6 pahare cu sită metalică. Nu cred că am văzut niciodată un robot cu aşa multe accesorii.

3. Desfăcător capace

Desfăcător capace

La doar 4.16 dolari la GearBest avem combinaţia ideală între un desfăcător de capace şi unul de conserve. Să fim serioşi, mulţi dintre noi nici nu mai ştim unde am pus desfăcătorul de conserve sau pe cel de sticle/capace. Acesta este un produs de tip 7 în 1, capabil să deschidă conserve, să desigileze borcane vidate, să învârtă capacele pe bază de rotire şi chiar să piseze usturoi.

4. Cuţite pentru decorat Borner

Cuţite pentru decorat Borner

Cei care vor să dea un look frumos preparatelor culinare, să facă un veritabil landscaping în bucătărie, se vor folosi probabil de cuţitele pentru decorat Borner. Un set de genul costă 165 lei, după o reducere chiar pe Borner.ro. Setul e complex şi include 9 cuţite pentru sculptură în fructe şi legume spre exemplu. Avem şi o foarfecă pentru sculptat, dar şi o carte cu instrucţiuni şi un DVD în germană şi rusă.

Unele persoane sculptează în fructe şi legume pentru relaxare, alţii pot crea veritabile opere 3D în acestea, utile pentru nunţi, botezuri sau evenimente.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×