MobilPRO este un concurs de aplicații mobile și software ce are loc pe 17 și 18 martie în București

1.053 ori
<b>MobilPRO este un concurs de aplicații mobile și software ce are loc pe 17 și 18 martie în București </b>Pentru pasionații de dezvoltare software avem astăzi o veste bună de știut, aceea că în perioada 17 - 18 martie se va desfășura în București competiția numită MobilPRO organizată de Liga Studenților Electroniști cu sprijinul oferit de către

Dacă sunteți curioși să aflați ce competiții mai au loc în această perioadă în București, aflați că în perioada 17 - 18 martie, Liga Studenților Electroniști organizează concursul MobilPRO ce constă în dezvoltarea de aplicații mobile și idei software care se adresează atât elevilor de liceu, cât și studenților. Mișcarea este susținută de către cadrele universitare ale Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației și ai Universității Politehnica București și anul acesta se ajunge la ediția 5.

Aflați că de 3 ediții această competiție a ajuns la stadiul de concurs internațional, având participanți din Anglia și Turcia. Fiecare ediție organizată are teme specifice, cele aferente ediției curente fiind prezente în lista de mai jos. De asemenea, trebuie să știți că participarea la concurs necesită și implementarea ideei sau un demo al acesteia pe care participanții îl vor prezenta în fața juriului în zilele concursului.

Temă concurs 2018:

  • Smart Health
  • Million Dolar Idea (fost Aplicații Mobile, tema tradițională a concursului)
  • Smart Travel. 

Sunt acceptate echipe de maxim 5 membri ce se pot înscrie până pe data de 26 februarie care își vor prezenta proiectele pe 17 și 18 martie în fața juriului, iar în seara zilei de 18 martie va avea loc și premierea pe categorii. Vă puteți înscrie gratuit atât ca participant de aici, cât și ca spectator urmând acest link.

Motto-ul concursului este "Transformă-ți proiectul în propriul start-up", având astfel și implicare pe partea de anterprenoriat. Câteva link-uri utile și informații extra despre concursul MobilPRO găsiți mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×